Runkosarja
17.11.2019, 15:00
ISB/Team Atria
12 - 6
SPV II
Ilmajoki, Ilmajoki-Halli
Yleisöä: 93
Miehet edustus
Tuomarit: Joni Pitkänen, Pertti Kirsilä

Raportti

Voitokkaan FBC Remix ottelun jälkeen katseet ja mietteet suunnattiin jo treeniviikosta lähtien kotiotteluun SPV II vastaan. Rakas kotiyleisö ei ollut hylännyt edustusjoukkueen pelaajia edellisen kotiottelun ison tappion jälkeen, vaan visa vinkui lippuautomaatilla ja hallilla oli suorastaan karnevaalinen meininki, kun Tapio Järvinen laittoi jälleen kerran parastaan kuuluttamossa. 

Ottelusta ISB/Team Atria nappasi lopulta suhteellisen helpostikin kolme lisäpistettä sarjataulukkoon, kun ottelu päättyi isäntien 12-6 voittoon. Näin ollen sunnuntai-ilta sujui myös seuran johtokunnalla rauhallisissa merkeissä, kun edustusjoukkueen tärkeillä paikoilla, isoilla sopimuksilla operoivien Rajalan, Haaran ja Niemistön päät eivät olleet vadilla voitokkaan ottelun jälkeen.

1. Erä ottelussa oli lukemien ja pelitilanteiden valossa varsin tasainen vääntö ja tauolle marssittiinkin rinta rinnan 3-3 lukemissa. ISB/Team Atria karkasi erässä ensin kahden maalin johtoon, kun ensin onnistui Timo Rahkola ”Fifty Shades Of Grey” tapaisella raipaniskulla ranteella maalin kattoon ja heti perään Tero Koskilammi viimeisteli yhden illan VIIDESTÄ osumastaan. Koskilammi onnistui myös vielä toistamiseen ensimmäisessä erässä.

2. Erässä nähtiin ottelun ratkaisu, kun kotijoukkue pelasi yhden kauden parhaista eristään vieden 20-minuuttisen lukemin 4-0. ISB maalia vartioinut Jarmo Piiri toimi viimeisenä lukkona maalinsa suulla torjuen rauhallisella olemuksellaan kaikki vierasjoukkueen lähentelyt. Erän maalitehtailun aloitti Jesse Pelto-Piri, joka tunnetaan “liikkuu kuin perhonen ja iskee kuin ampiainen” -luonnehdinnasta. Erässä onnistui myös Rahkola toistamiseen ja Koskilammi jälleen kahdesti nostaen oman maalimääränsä jo neljään.

3. Erässä nähtiin lähes satapäisen kotiyleisön mieliksi komeita maaleja yhteensä kahdeksan kappaletta, kun erä päättyi 5-3 lukemin kotijoukkueelle. Erän hahmona voidaan pitää Jyri Ala-Piirtoa, joka rummutti hattutempun viimeiseen erään. Jyri antoikin ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa kiitosta sekä joukkueelle, että kotipuoleen. Erässä nähtiin myös Koskilammin viides, sekä Suupohjan tavoitelluimman poikamiehen Joonas Olkkosen kuuluisa ranneliike ja pamaus tuttuun osoitteeseen. 

Ottelu oli kotijoukkueelta mallikas ja ehjä esiintyminen muutamaa parin minuutin nukahdusta lukuun ottamatta ja tulostaululla vilkkuikin ansaitut 12-6 loppulukemat. 

Tehoilijat ottelussa: Koskilammi 5+2, Ala-Piirto 3+2, Kiviluoma 0+4, Rahkola 2+0, Pelto-Piri ja Olkkonen 1+0, Mäenpää, Aro ja Syrjälä 0+1. Piirille maalissa hulppeat 34 torjuntaa 

#21