Yleisöä: 98
Miehet edustus
Tuomarit: Matti Virtanen, Jorma Välimaa

Raportti

Paapat kävi hakemassa 5.1. pisteet Ilmajoelta. Alku oli meiltä huono, kun alle kuusi minuuttia oli pelattu ja Paapat johti jo 0-2. Kotijoukkue ei tästä ollut moksiskaan ja teki alle kahteen minuuttiin kolme maalia, jotka teki Aro, Peltola ja taas Aro. Vastustaja pääsi vielä erän loppupuolella rokottamaan ja tasoitti pelin. Ensimmäiselle erätauolle numeroin 3-3.

Toinen erä alkoi kotijoukkueen osalta hyvin, kun vain minuutti pelattu ja Sami ”Pihvi” Kortesmaan maalilla kotijoukkue on taas johdossa. Ja kuten tuttua, toinen erä on aina vaikea. Vieraat menevät johtoon peräti 4-9. Haapamäki kaventaa vielä, mutta erätauolle tylyissä lukemissa 5-9.

Kolmas erä alkaa ja vieraat kasvattavat johtoaan maalilla. Alle viisi minuuttia pelattu, kunnes Aro viimeistelee hatun täyteen ja lakit lentelevät katsomosta kentälle. Paapat kuitenki lisäävät johtoa yhdellä maalilla jälleen. Arolle hattu ei kuitenkaan riitä ja mies painaa vielä yhden häkin yllättäen Pelto-Pirin syötöstä (Pelto-Pirillä 0+5, joista neljä tuli Aron maaleihin). Vastustaja ottaa jäähyn ja Kortesmaa vielä kaventaa tilannetta. Paapat tekevät vielä pari maalia ja ottelu päättyy lukemiin 8-13. Timo ”Patja” Paakkiselle kirjautettiin 31 torjuntaa ja vastustajan veskarille 32.