Runkosarja
21.9.2019, 11:30
ISB
2 - 2
FBC Remix
Nurmo, Qmax Arena
Naiset edustus

Raportti

KAUSI KÄYNTIIN QMAXILLA

Tälle kaudelle muutoksia tapahtui sekä peliaikaan kuin myös naisten joukkueeseenkin.
Vielä viime kaudella peliaika 3×15 min jonka 3 erän 3 viimeistä minuuttia oli vain tehokasta, vaihtui kun koko 3x15min vaihtui tehokkaaseen peliaikaan.
Viimekaudella naisilla oli kaksi joukkuetta sekä 3div. jossa pelasi pääosin junnuja ja 2div. naiset. Tälle kaudelle joukkueet yhdistyivät ja pelaaja rinki suureni. Myös uusia kasvoja näkyi jo ensimmäisessä turnauksessa ja jatkoa lienee luvassa 😉

ISB-Remix
Kauden ensimäiseen peliin oli havaittavissa jännitystä.
Peli oli ensimmäisestä pillin puhalluksesta alkaen tiukkaa vääntöä.
Kauaa ei kuitenkaan peliä keritty pelaamaan kun Aada Mukkala heilutti verkkoa ajassa 5:15. Remix ei jäänyt tappio asemaa murehtimaan vaan tasoittivat pelin heti ajassa 8:13.
Toinen erä oli maaliton vaikka Remix sai jäähyn 22:39 ja ISB pääsi koittamaan ylivoimaansa. Pallo liikkui hienosti, mutta viimeistely uupui.
Kolmas erä alkoi vastustajan mennessä ilakoiden johtoasemaan ajassa 36:58. Paljon tiukkoja tilanteita ja hyviä maalipaikkoja syntyi enemmän ja enemmän pelin loppua kohden. Ajan ollessa 40:51 ja muutama minuutti vain peliä jäljellä Markku otti aikalisän ja antoi naisten hieman puhaltaa. Tämä tuottikin tulosta ja vain minuutin jälkeen 41:55 Jenna Henttonen siirsi maalin edustalla pallon Sanna Myllyaholle joka pääsi viimeistelemään ja näin tilanne tasan 2-2. Viimeisillä minuuteilla ei kumpikaan joukkue päässyt verkkoa heiluttamaan ja peli päättyi tasapeliin, jolloin molempien joukkueiden mukaan matkasi 1 piste.

Ottelun parhaana palkittiin Sanna Myllyaho