Nurmo, Qmax Arena
Naiset edustus

Raportti

ISB-Konnat
Vanha tuttu harjoituspeleistä jo viimekaudella laittoivat naiset pinteeseen voittaen ottelun lukemin 0-6. Konnien maalinteko hyvistä paikoista oli säälimätöntä. Ekassa erässä Konnat pääsivät iskemään kahdesti. Ajassa 11:50 ISB sai jäähyn, mutta tehokas alivoima toimi Konnien ylivoimaa vastaan eikä maalia enää ensimmäisen erän aikana syntynyt.
Toiseen erään lähdettiin 0-2 tappioasemasta. Erään lähdettiin pienillä pelillisillä muutoksilla ja peli lähtikin naisilla hienosti pyörimään ja peli pyörikin paljon hyökkäyspäädyssä. Vaikka vetoja lähti paljon verkkoa ei päästy heiluttamaan. Konnat puolestaan tekivät ajassa 26:01 kolmannen maalinsa vastahyökkäyksestä.
Kolmas erä pääsi hyvä että alkuun kun Hirvelä hyppäsi jäähylle ja Konnat pääsivät toistamiseen testaamaan ylivoimaansa. Tulosta ei tälläkään kertaa tullut kun naiset puolustivat alivoiman mallikkaasti. Heti Konnien ylivoiman jälkeen puolustuspäädyssä tapahtui rike josta tuomari vihelsi rangaistuslaukauksen jonka Konnien Henna Lehtinen viimeisteli varmasti maaliin.
Naiset taistelivat loppuun asti, mutta maaleja ei syntynyt. Konnat puolestaan pääsivät vielä kahdesti iskemään ja peli päättyi konnien 0-6 voittoon.

ISB:n parhaana palkittiin Jenni Neva-Keturi