ISB
Ylistaro, Kirmaushalli
Naiset edustus

Raportti

Kauden toiseen turnaukseen lähdettiin hyvin valmistautuneina ja toiveikkaina sen suhteen, että jalkavaivaisetkin pääsisivät jälleen ottamaan vastustajasta mittaa pelikentillä.

SPV:
Ensimmäiseksi vastustajaksi asettui tuttuakin tutumpi SPV, jonka kanssa ottelut ovat olleet joka kerta jännittäviä ja nopeatempoisia pelejä. Ensimmäinen erä sujui ISB:n naisilta sovitusti, eikä vaarallisia tilanteita juuri nähty vaikka kumpikin joukkue pääsi testaamaan myös ylivoimakentällistensä tehokkuutta.

Toinen erä alkoi ISB:n kannalta ikävästi alivoimalla tilanteesta 0-0, kun SPV viimein pääsi rokottamaan ottelun ensimmäisen maalin ylivoimalla ajassa 15.50. Hyvästä työstä huolimatta toinen erä päättyi Seinäjokisten 4-0 johtoasemaan.

Kolmannen erän alkuun kova työ vihdoin palkittiin kun äkäisiä otteita pelissä näyttänyt Henna Pakka iski pomppusyötöllä saapuneen pallon rystyllä rysään, syöttäjänä Emma Tikka. Viimeisen erän takaa-ajo jäi kuitenkin tällä kertaa haaveeksi ja SPV vei ottelun lukemin 7-1.