Ylistaro, Kirmaushalli
Naiset edustus

Raportti

PaSu:

Päivän toinen ottelu tarjosti temmoltaan hyvin erilaisen pelin ja tällä kertaa ottelun ensimmäinen tilastomerkintä tuli jo ajassa 3.19, jolloin PaSu paukautti pallon maaliin. Ensimmäisestä erästä ei jäänyt juuri jälkipolville muisteltavaa.

Toiseen erään saatiin hieman maalinnälkää kasvatettua, mutta lukuisista maalipaikoista ja pallon hallinnasta huolimatta tulosta ei syntynyt. Peli-ilme pysyi kuitenkin pirteänä, eikä yksi alivoimakaan ISB:n naisia hetkauttanut. Kolmanteen erään lähdettiin PaSun johtaessa ottelua 1-0.

Kolmannen erän alku vahvisti PaSun johtoasemaa, kun Oona Eerolla iski ottelun toisen maalin ajassa 32.11. Kauaa ei ehditty asiaa kuitenkaan märehtiä, kun joukkueen uusin konkari Katja Luhtala näytti maalinteon mallia ajassa 33.07 saatuaan loistosyötön Annika Rinta-Jaskarilta halki kentän. Pieni kuljetus ja tarkka veto takanurkkaan siivitti ISB:n naiset hurjaan takaa-ajoon.

Pienillä kenttämuutoksilla saatiin uutta pontta peliin ja maalihanat auki. Seuraava maali kirjattiinkin jo ajassa 35.11 kun Maiju Alapiha sai syötön Anni Isoniemeltä, hakeutui parhaalle vetosektorille maalin eteen ja teki sen mitä jokainen maalintekijä tekee: toimittaa pallon tylysti maaliin.

Alkuerän haparointi oli tiessään ja ISB:n naiset pistivät parastaan ilakoiden erän loppuun asti: ISB:n kolmas maalintekijä ottelussa oli Emma, joka suti pallon maaliin Katjan vedon jäljiltä ajassa 36.10. Erän kruunasi Annin upea yksilösuoritus erän loppuvaiheilla: Anni ”Aina ensin kulmassa” Isoniemi nappaa pallon, taistelee sen itselleen pakin pallonriisto yrityksistä huolimatta, lähtee kantille ja sujauttaa pallon tarkalla kanttivedollaan maalivahdin kainalon alta verkon perukoille pelikellon näyttäessä 40.30. Ottelu päättyi ansaitusti ISB:n naisten 4-2 voittoon.

Otteluiden parhaina pelaajina palkittiin Pihla Liimatainen ja Maiju Alapiha.

Seuraavat ottelut pelataankin sarjan parhaalla parketilla, eli Ilmajokihallilla kotiturnauksen muodossa 26.10. klo 11.00 Jeppis FBC:tä ja klo 15.30 Nibacosta vastaan. Tervetuloa seuraamaan otteluita!