Runkosarja
9.11.2019, 18:30
SC Kokkola
5 - 3
ISB
Kälviä, VAT
Naiset edustus

Raportti

Päivän toiseen otteluun vastustajaksi saimme kotijoukkue SC Kokkolan, joka on tunnettu tiukasta kilpparipuolustuksestaan ja vastaiskuistaan.

Ottelun ensimmäinen maali kirjattiin kotijoukkueen nimiin, mutta tasoitus tuli jo ajassa 2.57 kun vaparikuvion mukaisesti Jenni toimitti pallon Armille ja Armi varmalla vedolla maaliin. Erä jatkui tasaisissa tunnelmissa molempien joukkueiden pyrkiessä tehokkaisiin vastaiskuihin. Kokkolan naiset onnistuivat kerran paremmin erän päättyessä heidän 2-1 johtoon.

Toinen erä ei tuonut merkittäviä muutoksia kummankaan pelitapaan ja tilanteita tuli puolin ja toisin. ISBn pallo liikkui mukavasti eikä vastustajakaan päässyt johtoasemastaan kauaa nauttimaan kun Armi sai pallon riiston keskialueella ja kuljetti pallon tylysti maaliin maalivahdin pelatessa itsensä tilanteesta ulos ajassa 17.04. Maalivahti ohitettiin tylysti myös toistamiseen erän aikana kun Sannan syötöstä Katja teki vanhanaikaiset ja pyöräytti pallon tyhjään maalin kulmaan. Kokonaisuudessaan erä oli ehjä eikä vastustaja juurikaan vaarallisille paikoille päässyt.

Kolmas erä ratkaisi kuitenkin tänään pelin vastustajan hyväksi. Kokkolan naiset onnistuivat löytämään aukot ISBn puolustuksessa tykittäen kolme maalia erän aikana. Korkea karvaus, tiukka taistelu ja pienet kenttämuutokset eivät enää riittäneet, kun aika pelikellossa tuli vastaan.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti #9 Armi Autio

#6