Runkosarja
30.11.2019, 13:00
Blue Fox
7 - 1
ISB
Nurmo, Qmax Arena
Naiset edustus

Raportti

Ensimmäinen peli pelattiin sarjan kärkeä Blue Foxia vastaan. Jokainenhan sitä haluaa yleensä voittaa pelin kuin pelin, mutta ehkä ajatus tässä pelissä oli lähinnä pitää oma pää puhtaana, sekä matala karvi, sillä vastustajat tiedettiin taitaviksi pelinaisiksi.

Ensimmäinen erä ehti melkein puoleen väliin, kun vastustaja iski ensimmäisen kerran ajassa 7.11. Siitä pari minuuttia ja pahoja asioita tapahtui taas ISB: n maalilla. Enempää maaleja ei erässä nähty ja toiseen erään siirryttiin Blue Foxin 2-0 johtoasemassa.

Ajassa 22.16 jo toistamiseen Blue Foxin Lina Nyby onnistui maalinteossa. ISB onnistui luomaan maalipaikkoja enemmän kuin ensimmäisessä erässä, mutta silti vastustaja rokotti vielä aivan erän loppuun kahdella maalillaan.

Viimeinen erä alkoi siis Blue Foxin 5-0 johtoasemasta. ISB:llä tuntui olevan hankaluuksia avata peliä toiseen päähän, jolloin maalipaikat tuntuivat olevan tiukassa. Myös pallo pomppi epäsuotuisasti, ja vastustaja pääsi katkomaan syötöt. Ajassa 30.10 pallo löytyi jälleen kerran ISB:n maalista. Hieman lohdutusta toi Aution Armin viimeistelemä maali ajassa 43.38, jonka Myllyahon Sanna tarjoili. Sanna näki Armin viilettävän piikkinä ja antoi täydellisen syötön. Armi oli läpiajossa, ja kylmänviileästi vei maalivahdin ” kahville”. Vastustaja viimeisteli vielä loppulukemat  7-1 ajassa 43.57.

Vaikka maaliero venähtikin, oli pelissä silti positiivisiakin asioita. Peli olisi voinut päättyä vielä rumempiin lukemiin, mutta Pihla Liimatainen sai tassunsa pallon eteen yhteensä 31 kertaa (vastustajalla 14 torjuntaa). Myös nollapelin vieminen Blue Foxilta maistui.

Pisteet:

Armi 1+0

Sanna 0+1

Parhaana pelaajana palkittiin Emma Tikka, joka teki kovasti töitä ”yläkerrassa” .

#9