ISB
Nurmo, Qmax Arena
Naiset edustus

Raportti

Toiseen peliin Blue Fox 2:sta vastaan lähdettiin hyvällä sykkeellä. Pallo pysyi paremmin lavassa ja jalkakin vielä nousi raskaan ensimmäisen pelin jälkeen. Joitain muutoksia tuli myös kentällisiin parin loukkaantumisen vuoksi.  ISB onnistui ensimmäisenä maalinteossa, kun Tikan Emman syötöstä Alapihan Maiju veti pallon komiasti verkon perukoille. Iloa ei kestänyt kauan, sillä vastustaja tuli tasoihin parin minuutin päästä. Yrityksistä huolimatta ensimmäinen erä päättyi lukemiin 1-1.

Toisessa erässä ISB onnistui kahdesti heiluttamaan maaliverkkoja. Erän ensimmäinen maali syntyi ajassa 21.01. Katja Luhtala ja Sanna Myllyaho hääräsivät hyökkäyspään vasemmassa kulmassa ja Katja tiputti Sannalle pallon. Siitä Sanna kantille ja kova veto meni aivan oikeaan ylänurkkaan. Toisessa maalissa oli jälleen Katja asialla toimittaen pallon takatolpalle, josta Pakan Henna pisti pallon maaliin rystyllä. Hyvä fiilis ehti olla ISB:n naisilla vain hetken, sillä vastustaja teki vielä kaksi maalia toiseen erään.

Kolmanteen erään lähdettiin siis tasatilanteesta 3-3. Blue Foxin naiset ottivat kuskin paikan, eikä ISB saanut yrityksistä huolimatta tehtyä lisää maaleja. Sen sijaan Blue fox onnistui kahdesti, ja näin ollen vei voiton lukemin 5-3.

Pelistä ei jäänyt hirveästi hyvää sanottavaa. Joka osa- alueella tuli virheitä ja vastustajat olivat tällä kertaa vaan parempia ja löysivät aukot ISB:n puolustuksesta. Myös vetojen laatu ontui. Ei muuta kuin takaisin sorvin ääreen.