Runkosarja
29.2.2020, 16:00
ISB
5 - 2
Blue Fox II
Vaasa, OP-Arena
Naiset edustus

Raportti

KAUSI PÄÄTÖKSEEN FIKSUHKOLLA VOITOLLA

Toisen pelin lähtökohtia miettiessä oli selvää, että voitolla olisi sarjan 5.sija mahdollinen, tappiolla sijoitus voisi olla jopa 9. Leena joutui poistumaan työelämän velvoitteisiin ja Laura otti oman nauhan käteensä laukustaan. Oli kuulemma pesty ja silitetty. Aada ajoi (itse?) Lapista paikalle ja Emma meni parien treenien kokemuksella pakiksi.

Peli otettiin mainiosti haltuun heti alusta ja maalipaikkoja tuli tasaisesti. Avauserän ainoan teki kuitenkin Blue Fox II. Toiseen erään lähdettiin samalla asenteella, mutta maalipaikoista oli puhe tehdä maaleja. Alle minuutissa peli oli kuitenkin jo 0-2. Työ ja pallollinen hallinta alkoi tuottaa kuitenkin tulosta ja ajassa 22.41 Armi laittoi takatolpilta varmasti sisään Jennin tarjoilusta. Viisi minuuttia edellisestä ja Sanna päätti avata purjeet ja seilata keskeltä vastarannalle asti. Pallo varmasti (ja tarkoituksellisesti?) längistä sisään. Vain 28 sekuntia tästä ja Blue Fox oli sitä mieltä, ettei vaparissa helpointa syöttöä kammata ottaa kiinni. Anni kiitti Jennin kahden metrin syötöstä pallon takakulmaan. Toisessa erässä oli myös tuomareiden mielestä ”outo” tilanne, kun Katja sai mailasta silmäkulmaan kunnon katu-uskottavuusvekin. Ei jäähyä.

Kolmannessa erässä vastustajallakin oli paikkansa, mutta ei voittajasta tainnut olla epäselvyyttä loppujen lopuksi. Katja palasi kostamaan kohteluaan varsin hovikelpoisella tavalla. Ensin syöttö Sannan tahtomaaliin ja ylivoimalla vielä vanhanaikaisella pallo reppuun. Näin sitä kostetaan. Kaiken kaikkiaan oli paljon mukavampi voittaa kuin olisi ollut hävitä. Puhtaat paperit koko porukalle. Emma oli pakkina kuin aina olisi sieltä peliä avannut ja nuoriso-osasto näytti muutenkin, että kuuluu ehdottomasti porukkaan.

Kausi loppui mukavissa merkeissä, pelin taso oli nousujohteista ja ainakin valkun mielestä 5.sija oli kutakuinkin oikeutettu sijoitus tasaisessa sarjassa. Valkku kiittää kaikkia kaudesta, ensi kauteen taas!