MELKO KÄHEÄ VIIKONLOPPU EDESSÄ

ISB:llä on edessään tiukka viikonloppu. Tänään lauantaina edustus tappelee pisteistä Lapuan kanssa ja lisäksi II-joukkueella on omat taistonsa Töysässä V-divarin turnauksessa. Lisäksi huomenna edustus matkaa vielä Vaasaan testaamaan SB Vaasa II:n kuntoa.

Sarjakärki SBS Lapua on ollut voittamaton tällä kaudella vakuuttavalla 16 voitetun ottelun ja 1 tasapelin saldolla. Aikaisemmat kohtaamiset ISB:tä vastaan Lapua on vienyt 5-10 ja 6-11. Tänään päivä on kuitenkin uusi ja mahdollisuudet vaikka mihin. Ottelu alkaa Ilmajoki-hallilla tutusti klo 15.00.

V-divarin puolella ISB II saa vastaansa aamuottelussa TöVe II:n ja iltapäivällä Team Atrian. Kapealla miehistöllä matkaan lähtevä kakkonen on kohdannut molemmat vastustajansa kertaalleen tällä kaudella. TöVestä on alla 4-3 – voitto ja Atriasta 8-4 – voitto lähes kauden parhaalla pelillä. Tosiasiahan V-divarissa tilanne on se, että vielä jaossa olevista 8 pisteestä ISB II tarvitsee 2 pistettä varmistaakseen nousun ensi kaudeksi 4-divisioonaan. Saa nähdä kestääkö pojilla kupoli!

Sunnuntaina edustus käy siis vielä Vaasassa. Odotettavissa on ainakin maaleja, mikäli peli etenee yhtään kauden kahden edellisen kohtaamisen tahtiin. ISB on napannut suurinumeroiset voitot 16-7 ja 17-5. SB Vaasa II on kuitenkin esittänyt hyviä otteita erityisesti kotonaan eikä kokeneita kehäkettuja vilisevää vaasalaisyhdistelmää sovi missään nimessä aliarvioida.