miehet puhtaalla pelillä jatkoon cupissa

Edustusjoukkue tahkoi lauantain ratoksi 3 peliä Suomen Cupin toisen kierroksen peliä turnausmuotoisesti. Tulos oli ihan mukiinmenevä, maalisuhteella 27-5 ISB nappasi kolme voittoa ja jatkaa kolmannelle kierrokselle. Aamun avauspelissä kukistui vaasalainen Team Moramasa lukemin 1-8 (0-2, 1-3, 0-3) ja päivällä ”pääottelussa” Oulun Yliopiston Urheiluseura 7-3 (1-2, 3-0, 3-1). Iltapäivän päätöspeli pelailtiin FBC Isojaon kanssa lukemiin 12-1.

Aamun avausvastustaja oli 5.divarin joukkueeksi kovinkin miehinen ja hyvävauhtinen, eikä joukkueen tarvitse hävetä tippaakaan esiintymistään Ilmajoki-hallin parketilla. ISB luonnollisesti kuitenkin hallitsi palloa ja loi tilanteita tasaiseen tahtiin. Avausmaali nähtiin heti avausvaihdossa, kun tuore kapteeniäänestyksen voittaja Eero Rahnasto laukoi varakapteeni Heikki Nikkolan syötön maaliin. Moramasa roikkui hyvin mukana ja sai silloin tällöin tilannettakin luotua Timo Paakkisen maalille. Lopputulos kuitenkin siis 1-8.

Tehoille Moramasa-pelissä: Rahnasto 3+0, Toivio 1+2, Lähdesmäki 2+0, Nikkola ja Laitila 1+1 sekä Kiviluoma, Neva-Keturi ja Ojalat Jarkko ja Janne 0+1.

OYUS oli odotettu vastustaja ja se näyttikin avauserässä miksi. Ensimmäinen vaihto tuotti kuitenkin ISB:lle tulosta jälleen, kun Teemu Turunen osui tarkasti takakulmaan. Tämän jälkeen erä oli kuitenkin oululaisten. Kaksi maali alle minuutin sisällä, joista jälkimmäinen oli ylivoimamaali, saattelivat heidät ensimmäiselle tauolle johdossa. Tämä jäi kuitenkin ISB:lle ainoaksi hävityksi eräksi koko päivänä, sillä toisen erän puhdas 3-0 voitto takasi hyvät lähtöasetelmat viimeiseen erään. Toisessa erässä Ville Loukasmäki osui kahdesti ja Rahnasto kerran. Päätöserässä ISB hallitsi edelleen sopivasti kenttätapahtumia ja karkasi lopulliseen voittoon 7-3. Maalintekijöinä Toivio, Ania ja Loukasmäki.

Tehoille: Loukasmäki 3+0, Toivio 1+1, Koskilammi 0+2, Turunen ja Ania 1+0 sekä Neva-Keturi 0+1.

Päätösottelu Isojakoa vastaan oli lähinnä pelailua. Vierasjoukkuetta verottivat niin loukkaantumiset kuin muutenkin harvennut pelaajarivistö. Positiivista oli tehojen jakautuminen laajalle rintamalle.

Tehoille: Loukasmäki 3+0, Neva-Keturi 1+2, Turunen 0+3, Kiviluoma 2+0, Koskilammi, Haapamäki, Lähdesmäki ja Yli-Karjanmaa 1+1, Rahnasto ja Janne Ojala 1+0 sekä Ala-Nikkola ja Ania 0+1.

Kolmannen kierroksen peli pelataan yksittäisenä otteluna ja siitä tulee tietoa ensi viikon aikana.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus