MIESTEN EDUSTUKSEN VIERASPELIT JATKUVAT

Miesten edustusjoukkue jatkaa vieraskiertuettaan sunnuntaina. Vuorossa on toinen harvemmin pisteitä tarjonnut vieraspeli, kun vastaan asettuu Toholammin Urheilijat.

Kolme kierrosta on sarjaa pelattu ja TU:n osalta sarjataulukko näyttää vielä varsin miinusmerkkiseltä. Avauspelissä Nibacos piti pisteet kotonaan 8-2 numeroin. Tämän jälkeen omiin on mennyt vielä hieman rajummalla tahdilla, kun ensin SC Alajärvi kylvetti TU:ta lukemin 6-11 ja viime viikonloppuna Mailattomat oli tyly isäntä 13-3 numeroin. Joukkue on kärsinyt jonkin verran menetyksiä kesän aikana, kun mm. joukkueen pelaaja-valmentaja Petteri Toivola siirsi edustusoikeutensa paikalliskilpailija Nibacosiin. Aiempien kausien tapaan joukkueen maaleista vastaa suurilta osin Tuomas Määttälä. Maaliahne hyökkääjä on vuodesta toiseen sarjan maalipörssin kärkisijoilla ja alkukauden perusteella tämäkään kausi ei ole poikkeus.

ISB on toistaiseksi kirjannut kolmesta ottelusta pelkkiä voittoja. Viime kierroksen peli SC Alajärven vieraana oli ensimmäisen erän osalta kauden parasta ISB:tä. Peli pyöri erittäin vahvasti vastustajan kenttäpuolella ja laukauksia saatiin aikaiseksi. Toki varsin lyhyt kenttä takasi tapahtumia jatkuvasti, mutta laukausutilastot ensimmäisen 20 minuutin osalta (9-29 ISB:n hyväksi) kertovat, ettei palloa turhaan ole lähdetty siirtelemään. Kun vedot vielä päätyivät kohtuullisen hyvällä prosentilla peittojen ohi, niin maalejakin ropisi perinteiseen Ilmajokiseen malliin. Samaa yksinkertaista peliä haetaan myös TU:n vieraana ja tällä kertaa koko 60 minuutin ajan. Kenttä ei mittojen puolesta juurikaan eroa viime viikonlopusta, vaikka alusta muuttuukin parketista matoksi.

Sunnuntaina siis nähdään onnistuuko ISB hakemaan historiansa toisen voiton TU:n vieraana. Toistaiseksi ainoa voitto on edelliskaudelta lukemin 5-7.

Ville Loukasmäki on alkukauden kolmessa ottelussa kerännyt 7+3

Ville Loukasmäki on alkukauden kolmessa ottelussa ollut ISB:n pisteahnein pelaaja 7+3 tehoilla.