MUSTA TOINEN ERÄ ISB:N TURMANA

ISB vieraili lauantaina Vaasassa paikallisen sarjakärki Woodcuttersin vieraana miesten II-divisioonan ottelussa. Ensimmäinen ja viimeinen erä olivat tasaisia ja päättyivät ISB:n hyväksi, mutta toisen erän notkahdus koitui ilmajokisten kohtaloksi. Lopputulos kotijoukkueelle 13-8 (3-4, 8-1, 2-3).

Ensimmäinen erä alkoi räväkästi ja ajassa 4.33 tilanne oli ISB:lle jo 1-3. Kaksi maaleista syntyi Ville Loukasmäen mailasta. Myös Miika Toivio heilutti reppua lähes puolesta kentästä. Erän lopussa vielä Sami Koski teki alivoimalla ISB:n neljännen maalin. Woodcutters roikkui kuitenkin koko erän lähettyvillä, vaikka eivät juuri vetoja kohti Kalevi Kuikan maalia saaneetkaan.

Toinen erä olikin sitten täysin kotijoukkueen. Maaleja ropisi omissa niin yli- ja alivoimalla kuin tasakentällisinkin. Tilanteessa 8-4 ISB:n maalille ”luisteli” Timo Paakkinen, kun joukkuetta yritettiin herätellä vielä taisteluun. Erä oli kuitenkin todella synkkä ja erätauolle lähdettiin kotijoukkueen 11-4 –johdossa. ISB:n erän ainoan teki Eero Rahnasto ylivoimalla.

Kolmannessa erässä ISB vielä piristyi ja voittikin erän maalilla. Kokonaisuudessaan kuitenkin peli oli vaikea, ja etenkin runsaat jäähyt sekoittivat peliä. ISB:n jäähysaldoksi yhteensä 28 minuuttia jäähyjä ja se on 60 minuutin pelissä liikaa. ISB:n parhaimmat pistemiehet olivat Markku Neva-Keturi tehoilla 2+3 ja Ville Loukasmäki 3+0. Sunnuntaina Ilmajoki-hallilla vastaan asettuu Redy Kokkolasta klo 18.00.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus