NAISET TÄYTEEN PISTEPOTTIIN QMAXILTA

Kauden neljäs turnaus pelattiin Qmax-Areenalla. Juhlapäivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui SB Vaasa Mummot.

Ensimmäinen erä alkoi vahvasti, kun ajassa 2:03 Armi Aution ensimmäinen veto meni hiukan maalin yli ja pomppasi laidasta suoraan maalin eteen, josta Armi laittoi sen rystyllä sisään. Toisesta maalista vatasi Anni Isoniemi, kun Henna Pakan veto jäi pomppimaan maalin eteen, mistä Anni sai lyötyä sen sisään.

Toisen erän ainoan maalin teki Vaasa, joten kolmanteen erään lähdettiin 2-1 johtoasemassa. Kolmas maali syntyi, kun Armi harhautti maalivahdin ja laittoi pallon rystyllä maaliin. Seuraava maali tuli vuorostaan vastustajalle ja tilanne oli jännittävä 3-2. Viimeisestä  maalista vastasi Sanna Myllyaho, joka sai Jenni Neva-Keturilta syötön maalin taakse, ja oikean kulman ollessa vapaana laittoi pallon vanhanaikaisesti sisään. Peli päättyi siis 4-2 voittoon. Parhaana pelaajana palkittiin Annika Rinta-Jaskari.

#17

ISB – SB Vaasa

Toiseen peliin asettui vastaan SB Vaasa. Peliin lähdettiin hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä. Ensimmäisestä pelistä oli pohjalla hyvän ja ehjän esityksen kautta tullut 4-2 voitto, mutta parannettavaa tähän peliin kuitenkin löytyi.

Ensimmäinen erä on valmis alkamaan. 1-0 maali syntyi jo ajassa 01:13, kun Anni Isoniemi syötti Linda Lähdesmäelle oikeaan laitaan, josta Lindan veto upposi vasempaan yläkulmaan. Ensimmäisessä erässä ISB:llä oli pallo hyvin hallussa ja näin ollen toinen maali syntyi ajassa  08:15, kun Sanna Myllyaho pistää pallon Maiju Alapihan lätystä maaliin. Ensimmäisessä erässä ei muita maaleja nähty ja näin ollen ensimmäiselle erätauolle siirryttiin ISB:n 2-0 johtoasemassa.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti tasaisissa merkeissä. ISB saa jäähyn ajassa 15:11, josta vastustaja pääsi rokottamaan kaventaen tilanteeksi 2-1. Alivoimaa ehdittiin pelaamaan vain 10 sekuntia. Peli etenee tasaisissa merkeissä, kunnes ajassa 21:00 Sanna Myllyaho saa ongittua pallon itselleen vieden ISB:n 3-1 johtoon. Peliä ehdittiin pelaamaan n. 7 minuttia, kunnes pitkän hyökkäyksen päätteeksi Jenni Neva-Keturin laidasta  lähettämä syöttö löytää Sanna Myllyahon, joka tallettaa pallon maaliin. Muita merkintöjä toisessa erässä ei nähty ja ISB lähtee toiselle erätauolle 4-1 johtoasemassa.

Kolmas erä on tiukkaa vääntöä ISB:n pelatessa johtoasemassa. Kuitenkin ajassa 36:09 ISB:n puolustus rakoilee ja SB Vaasa rokottaa maalilla kaventaen tilanteeksi 4-2. Kolmannessa erässä muita merkintöjä ei nähty ja ISB ottaa ottelusta 4-2 voiton. Kokonaisuudessaan ISB:n toimesta nähtiin hyvää pelaamista ja 4 pisteen pistepotin turvin oli hyvä lähteä kotimatkalle ja kääntää katseet kohti seuraavaa turnausta, joka pelataan 15.12 Kristiinankaupungissa.

Ottelun paras pelaaja: Sanna Myllyaho

Tehot:

Sanna Myllyaho 3+0

Linda Lähdesmäki 1+0

Maiju Alapiha 0+1

Anni Isoniemi 0+1

Armi Autio 0+1

Jenni Neva-Keturi 0+1

#20