NAISILLA PARIN PISTEEN REISSU KÄLVIÄLLE

ISB-SB Vaasa

Päivän ensimmäinen peli mittelöitiin Vaasaa vastaan, joille peli oli jo päivän toinen.

Peliä ehti kulua vain 36 sekunttia kun paha pari  Perkiö – Neva-Keturi heilautti ensimmäisen kerran vastustajan maaliverkkoa. Vasen kulmavapari tuotti tulosta kun Jenni tiputti Leenalle ja matala veto takatolpalle pääsi pyörähtämään maalivahdin jalan alta maaliin.
Toisen maalin ajassa 10:51 Henna Pakka näpäytti  Koskelan Outin nättiäkin nätimmän melkein  vastustajan korkuisen roikkupallon maaliin!!
Vain muutama minuutti perään, 13:17 Luhtala passaa Myllyahon Sannalla keskelle ja Sannan kantti sivaltaa maalivahdin pään vierestä oikeaan yläkulmaan ja vie naiset 3-0 johtoon!

Toisen erän avaus maalin ajassa 20:40 tehtailee kulmavaparista Aada Mukkala täti Jenni Neva-Keturin namusyötöstä kun yksikään vastusta kerennyt edes haaveilla peittoon menemisestä!
Kauaa ei naiset jaksanut tätä maalia jäädä nautiskelemaan kun heti perään ajassa 21:24 Rinta-Jaskari ja Isoniemi riistävät vastustajalta pallon puolustuspäässä, Isoniemen ajo maalille ja veto maalivahdin jalan yli vie tilanteen jo  naisten 5-0 johtoon.
Tasan 2 min päästä  23:24 Alapihan hyökkäyspäädyn kulma vääntö tuottaa tulosta kun pallo päätyy maalin eteen Henttosen lapaan joka varmasti nostaa pallon maalivahdin jalan yli tilanteeksi 6-0! Jo seuraavan vaihdon aikana ajassa 24:08 ns. mustakentällinen teki tuhoa kun pakit pyöräytti pallon Luhtalalle maalin kulmalle joka antoi pallolle vauhtia maalin taakse Myllyaholle joka  sopivasti tarjoili tyhjään koloon vauhtipallon (vai oliko se sittenkin syöksypallo?) Isoniemelle joka jälleen veti pallon mv:n jalan yli maalin takakulmaan, tilanteeksi 7-0.
Viimeisestä ISBn maalista vastasi Mukkala ajassa 27:09. Armin syöttö otti matkalla pientä kimmoketta vastustajan lavasta, mutta Aada ohjasi pomppupallon näppärästi maalin edestä ja vei naiset 8-0 johtoon!

Viimeiseen erään Luhtala Isoniemi erinäisten syiden vuoksi seuraamaan peliä vaihtopenkin toiseen päähän ja nuorisokaarti otti erän haltuun.
Vaikka kaveri pääsi iskemään kaksi kertaa 3.erässä, toisen ylivoimalla Armi Aution istuessa 2min rangaistusta mailaan lyönnistä se ei ISBn peliä hätkäyttänyt vaan taululle jäi komeilemaan lukemat 8-2.

#10

Päivän toiseen otteluun vastustajaksi saimme kotijoukkue SC Kokkolan, joka on tunnettu tiukasta kilpparipuolustuksestaan ja vastaiskuistaan.

Ottelun ensimmäinen maali kirjattiin kotijoukkueen nimiin, mutta tasoitus tuli jo ajassa 2.57 kun vaparikuvion mukaisesti Jenni toimitti pallon Armille ja Armi varmalla vedolla maaliin. Erä jatkui tasaisissa tunnelmissa molempien joukkueiden pyrkiessä tehokkaisiin vastaiskuihin. Kokkolan naiset onnistuivat kerran paremmin erän päättyessä heidän 2-1 johtoon.

Toinen erä ei tuonut merkittäviä muutoksia kummankaan pelitapaan ja tilanteita tuli puolin ja toisin. ISBn pallo liikkui mukavasti eikä vastustajakaan päässyt johtoasemastaan kauaa nauttimaan kun Armi sai pallon riiston keskialueella ja kuljetti pallon tylysti maaliin maalivahdin pelatessa itsensä tilanteesta ulos ajassa 17.04. Maalivahti ohitettiin tylysti myös toistamiseen erän aikana kun Sannan syötöstä Katja teki vanhanaikaiset ja pyöräytti pallon tyhjään maalin kulmaan. Kokonaisuudessaan erä oli ehjä eikä vastustaja juurikaan vaarallisille paikoille päässyt.

Kolmas erä ratkaisi kuitenkin tänään pelin vastustajan hyväksi. Kokkolan naiset onnistuivat löytämään aukot ISBn puolustuksessa tykittäen kolme maalia erän aikana. Korkea karvaus, tiukka taistelu ja pienet kenttämuutokset eivät enää riittäneet, kun aika pelikellossa tuli vastaan.

Ottelun parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti #9 Armi Autio

#6