NAISTEN KAUSI KUNNIAKKAASTI PÄÄTÖKSEEN

ISB:n naisjoukkueen kaikkien aikojen menestyksekkäin kausi sai päätöksensä Uuraisilla pelatussa 1.divarin karsintaturnauksessa. Tällä kertaa tie nousi kolmen ottelun päätteeksi pystyyn ja turnauksen jälkeisestä olotilasta selviydyttyään naiset voivat olla ylpeitä siitä, mitä on saavutettu menneellä kaudella.

Aamupelissä nuori Lohjan Salibandyn joukkue oli taitavampi lukemin 0-4. Liekö jalat olleet vielä hieman bussissa, kun koneesta ei saatu kunnolla vielä tehoja irti. Toisessa ottelussa kohdattiin vanhan isbiläisen, eli Välimaan Vilman nykyään edustama Joensuun Josba. Avauserä kulki joensuulaisten komennossa, mutta toisessa erässä oli ilmajokisilla vahva ote. Tämä realisoitui Anni Isoniemen (Ellen Rinta-Jaskari) tahtomaalina. Eipä kuitenkaan joensuulaiset tarvinneet liikaa otetta tehdäkseen erän lopussa kaksi maalia ja näin päätöserään mentiin lukemissa 3-1 Josballe. Hiukan saattoi usko loppua päätöserässä, sillä peli sinetöityi oikeastaan 23 sekunnin kohdalla Josban osuessa. Loppulukemat 6-1 voisivat olla hiukan erilaisetkin, mutta paremmasta ei kokonaisuudessaan kuitenkaan ollut epäselvyyttä.

Panoksettomassa päätösottelussa ISB kohtasi liigakokemusta vilisevän O2-Jyväskylä II:n. Loppulukemat 7-1 jyväskyläläisille eivät jätä selittelyille sijaa, turnauksen taitavin joukkue meni oikeutetusti lohkovoittoon. ISB:n ainokaisen teki Vilma Kosonen Jenni Neva-Keturin syötöstä. Leena Perkiön esityö tilanteessa oli myös mainitsemisen arvoinen.

Kausi on näin paketissa ja ensi kauden joukkueen kasaaminen II-divisioonaan on täydessä vauhdissa. Naiset kiittävät kannattajiaan ja tukijoitaan, ensi kaudella nähdään!

-valkku-