NAISTEN KAUSI PÄÄTÖKSEEN KOTITURNAUKSESSA

Aikamoista. Taas on yksikausi paketoitu ja ISB naiset lähtevät hetkeksi kirmaamaan kesälaitumille!
Viime viikonloppu oli tiukkaakin tiukempaa kun molemmat pelit päättyivät tasalukemiin ISB-SPV 4-4 JA SB VAASA-ISB 3-3. Ottelut pelattiin kotikentällä ja yleisöllä jännitystä riitti loppuun asti naisten yrittäessä parannella sijoitustaan sarjataulukossa. 

Ensimmäisessä pelissä kohdattiin rakas naapuri SPV, joka lähti viimeiseen turnaukseen sarjakärjen paikkaa puolustamaan. Ilo on pelata hyvää ja vauhdikasta peliä kun vastassa on kentällisen verran myös ISBn omia kasvatteja. 
Toiselle erälle lähdettiin vielä 0-0 tilanteessa kunnes  SPV pääsi niittaamaan johtoasemaan.Kauaa ei mennyt kun mentiin rinnalle ja ohi. SPV pääsi kuitenkin ennen erä loppua vielä tasoittamaan. 3 erässä vääntö ei hiipunut ja palo molempien joukkueiden silmissä oli aikamoinen. Rinta rinnan mentiin. Vuorotellen molemmat joukkueet tekivät maalit ja ISB tasoitti lukemiksi 4-4 vain 4 minuuttia ennen summerin soimista! 
Iltapeli SB Vaasaa  vastaan olikin aivan eriluokkaansa. Vaasan naisten tilanne tulos tai ulos aiheutti ylilyöntejä ja vaarallista peliä. Heikkosääntöinen tuomarilinja vaikeutti ISBn naisten peliä ja vaiheittain ottelu muistutti enemmän  miekkailua kuin naisten 2.divisioonan peliä. 
Vaasa pääsi johtoasemiin 3-1, mutta tämähän ei meitä lannistanut vaan ISBnaiset pistivät pallon  vielä päättäväisesti tolppien väliin kahdesti tasoittaen tilanteen oikeutetusti. 
Peli oli jo käytännössä päättänyt kun kellossa oli enää 5 sekuntia peliä jäljellä ja vastustajan puolenkentän vapari aiheutti muutaman lisälyönnin ISBn vaihtopenkillä kun pallo meinasi pyörähtää Vaasan iloksi vielä maaliin, mutta loistavan päivän pelannut Pihlahan se sieltä viime hetkillä maaliviivan tuntumasta nappasi pallon itselleen. 
Päivän piste naiset löytyivät tällä kertaa kaikkineen 1 kentän työmyyristä ja siellä hyökkääjä kolmikko Neva-Keturi, Autio ja Myllyaho ovatkin hienosti pörssien kärkikahinoissa. Vaikka viimeisen turnauksen tulokset jäivät hieman harmittamaan onnistuttiin kuitenkin pelaamaan tasaisen vahvat pelit ja nousemaan tappioasemasta tasureihin. 
Viime vuonna kausi jatkui nousukarsintojen merkeissä, mutta tavoitteisiin päästiin tänäkin vuonna. Loppusijoituksemme sarjataulukossa on 4.sija eikä piste-erot sarjassa päätä huimaa. 
Iso kiitos koko kaudesta teille jotka ovat kulkeneet tämänkin kauden meidän matkassa ja kannustaneet peleissä! Kausi oli hieno päättää runsaan kotiyleisön edessä! Unohtamatta toimitsijoita ja viimeisen pelin jälkeisistä avuista hallilla niin päästiin me pelaajatkin ajoissa lähtemään kotia kohden. 
Iso sininen sydän teille kaikille!
#18 ja #6