NIKKOLAN PALUU, PUNKIN UUDET TUULET

3.divarissa sattuu ja tapahtuu lauantaina 26.1. kun karavaani pysähtyy Nurmon Qmax-areenalle. ISB II:n hienosti sujunut viime turnaus suorastaan huutaa hyvää jatkoa ja lisäpisteitä sarakkeeseen. Sarjataulukko (https://www.isb.fi//miehet-ii/sarjataulukko) näyttää siltä, että joitain pisteitä tarvitaan vielä suoraan sarjapaikan säilyttämiseen. Kaksi viimeistähän tippuu suoraan Neloseen ja siitä kaksi sijaa ylöspäin pääsevät karsimaan Nelosen lohkokakkosten kanssa.

Kun viimeksi kiusattiin sarjan kärkipään joukkueita, on tällä kertaa vuorossa sarjan kellariosaston sikermät. Klo 12 räjähtää (täyden) katsomon edessä, kun kakkonen kohtaa pieniä hulivilejä vilisevän SC Alavuden. Edustusjoukkueen pitkäaikainen pakinjunttura Jarkko ”Punkki” Ojala siirtyi siirtoajan viime minuuteilla Alavuden riveihin, jossa pelikavereina on muitakin nuoria ja innokkaita pelimiehiä. Etukirjain- ja sukunimikaima Janne ”Rono” Ojala on tuttu myös ISB:n riveistä. Juha”Lollo” Loukola on myös viuhahdellut ISB:n treeneissä. Varsinainen pommi putosi kuitenkin ISB:n puolelta tällä viikolla, kun armottoman sopimusväännön jälkeen Heikki ”Heikki” Nikkolan pahvi saatiin tarpeeksi paksuun muotoon ja jukanpoika pukee tutun numeron 42 ylleen ensi kertaa II-joukkueen riveissä. Kuuleman mukaan lavassa on hyökkääjän asetukset… Alavus nappasi edellisestä turnauksesta täydet 4 pistettä ja mielii kovasti pois suoran putoajan paikalta. Siihen on varmasti valkoisilla sanansa sanottavana.

Jälkimmäisessä kohtaamisessa klo 14 kakkonen purjehtii Redyn aaltoihin. Kokkolalaiset ovat troolanneet tällä kaudella heikolla menestyksellä, sillä 10 ottelusta on tuloksena yhtä monta tappiota maalisuhteella 22-55. Joukkue on kuitenkin kiusannut lähes joka ottelussa vastustajia pitkään ja pistetilin avaaminen on todennäköisesti vain ajan kysymys. Joukkueen pistekärkenä 23. vuotta peräjälkeen on Tapani Tiitto.

La 26.1.2013, Qmax
Klo 12 ISB II – SC Alavus
Klo 14 Redy – ISB II