NYT KYSYTÄÄN MIESTÄ

ISB:n karsintaurakka jatkuu viikonloppuna jälleen kahdella ottelulla. Lauantaina matkataan Rovaniemelle RSB-teamin vieraaksi ja sunnuntaina vuorossa on kotipeli samaista joukkuetta vastaan. Tuleva viikonloppu on todellinen koetinkivi ISB:lle: toistatuhatta kilometriä bussissa, kaksi kovaa ottelua ja muiden pelien mennessä sopivasti saattaa olla mahdollisuus jopa kerätä vaadittavat pisteet 1.divarinousuun. Se olisikin jo hurja juttu se!

Joukkuehan ei ole virallisesti asettanut tavoitettaan sarjanousuun, vaan karsintasarjaa on lähdetty pelaamaan täysillä, vaihto, erä ja ottelu kerrallaan parhaansa tehden. Tällä hetkellä se on riittänyt 8 pisteeseen, mutta sillä ei vielä missään tapauksessa tulla nousemaan tästä lohkosta. AFC:n voitettua Laakan viime sunnuntaina, sai sarja permanenttiaineita ja kiharoita rutkasti lisää. Laaka – AFC pelataan jo perjantaina 27.3. Riihimäellä ja se antaa kenties lohkolle jälleen uusia suuntaviivoja.

Aliarvioida ei sovi myöskään rovaniemeläisiä. Neljästä pelistä kaksi on ollut Laakaa vastaan ja ne RSB-team on hävinnyt ainoastaan maalilla ja kahdella, kun esimerkiksi ISB oli Riihimäellä täysi vastaantulija. Kahden ISB-ottelun lisäksi rollolaisilla on ottelut vielä SBS Kingsiä vastaan kotona ja AFC:tä vastaan vieraissa.

RSB:n tehomies runkosarjassa oli Mika Karusaari, joka iski tehot 29+14=43. Nousukarsinnoissa Karusaari on neljässä ottelussa kerännyt tehot 4+4=8. Lisäksi monet ISB.läiset (ja entiset Team Atrialaiset) tunnistavat RSB:n riveistä useita entisiä kemiläisen Sastamolo Kingsin pelaajia, joiden kanssa on väännetty vanhan lohkojaon aikaan useita vaiherikkaita vääntöjä. Tällaisia nimiä ovat ainakin Ville Mänty, Jaakko Korhonen sekä Marko Niemelä. Lisäksi pohjalaisverta joukkueessa edustaa Jaakko Perälä.

ISB:n rosteri ainakin lauantain osalta tulee olemaan hieman normaalista poikkeava, sillä kaikkia ei saada valitettavasti mukaan. Kenties poissaolijat ovat sitten sunnuntaina ”freesimpiä”? Kuuminta hottia oleva ketju Loukamäki-Turunen-T.Hietikko saattaa kokea muodonmuutoksia ja Pytinki-messut työllistävät kaksi maalia Kingsin verkkoon iskenyttä joukkueen kuopusta, Aki Vainio-Hynnilää. Toivoa sopii, että nuori mies ehtii sunnuntaiksi vaihtamaan kameran takaa kameran eteen Ilmajoki-hallin parrasvaloihin.

ISB Iskuryhmineen toivottaa kaikki katsojat jälleen tervetulleiksi Ilmajoki-hallin menevään tunnelmaan!

La 28.3. klo 18.00 RSB-team – ISB, Rovaniemi
Su 29.3. klo 18.30 ISB – RSB-team, Ilmajoki-halli
Otteluisäntä: EEPEE

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus