ONNISTUNUT KATUSÄHLY PAKETISSA

Lauantaina 25.8. pelattiin ensimmäinen Ilmajoen Kisailijoiden järjestämä Katusählyturnaus. Mukana järjestelyissä oli myös kunnan Liikuntatoimi ja S-Market Ilmajoki. Nuorten turnaus oli määrä pelata klo 10 alkaen S-Marketin pihassa, mutta epävakaisen sään vuoksi turnaus siirrettiin tuttuun ja turvalliseen Ilmajoki-halliin. Nuoria olikin saapunut turnaukseen mukavasti ja myös yleisö löysi paikalle. 6 joukkueen turnauksessa jokaiselle joukkueelle kertyi 5 alkusarjan ottelua sekä 1 sijoitusottelu. Ilahduttavaa oli nähdä mukana myös kaksi tyttöjoukkuetta. S-Marketin lahjoittamista palkinnoista pääsivät nauttimaan kaikki pelaajat.

Loppujärjestys
1. FC Emut
2. Iskuryhmä
3. Nutcase-team
4. Team Täpinä
5. SB Kärkkis
6. Sählärit

Illalla käytiin puolestaan Artin sisäpihalla yli 18-vuotiaille suunnattu turnaus 4 joukkueen voimin. Rento ilmapiiri ja paikalle kerääntyneet katsojat loivat turnauksen ylle mukavan tunnelman ja komeita suorituksia nähtiin ripakopallinen. Sarjajärjestelmän oikukas luonne tuli esille loppukahinoissa, kun alkusarjan kärkijoukkue Kundit (Fält, Kuikka, H.Nikkola) jäi pronssiotteluun ja kärsi siinäkin tappion kurikkalaiselle Potjoloolle. Loppuottelussa kohtasivat RoPum (J.Latvala, V.Ala-Nikkola & weljekset Ala-Kauppila) sekä Jäätyneet Kädet Tuomikylän Lemiöön johdolla. Pieni yllätys toteutui ja turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittu P.Kivimäki johdatti Jäätyneet Kädet mestaruuteen asti.

Voittajajoukkueessa pelasivat Manne Niemelä, Petri Kivimäki, Pekka Huhtanen ja Juho Ranto.

ISB kiittää osallistujia, yleisöä ja yhteistyökumppaneina olleita Liikuntatoimea, S-Marketia ja Arttia. Ensi kesänä taas uudella innolla!!