PELIT JATKUVAT MIESTEN EDUSTUKSELLA

Miesten edustusjoukkue matkaa lauantaina Mustasaaren Botniahallille, jossa SB Vaasa Young Boys isännöi ottelua.

Vaasan kolmosjoukkueen meno on ollut vuoden 2015 osalta varsin mallikasta. Neljästä ottelusta pisteitä on kerääntynyt seitsemän. Ainoastaan tasapeli SB Kauhajoen vieraana on pienenä kauneusvirheenä alkuvuoden tilastoissa. Tuossakin ottelussa Young Boys osoitti selkärankaa nousemalla 6-0 tilanteesta lopulta 6-6 tasapeliin.
Joukkueen tehokkaimpana on joukkueen nimen mukaisesti häärinyt vuonna 1998 syntynyt Tomi Luhta, joka on kolmeentoista peliin summannut 21 (12+9) pistettä.

ISB on toistaiseksi kerännyt neljästä kevätkierroksen ottelustaan pelkkiä voittoja. Toisaalta mikään muu ei ilmajokisille divarikarsintapaikkaa ajatellen riitäkään. Viime ottelussa tiivisti puolustanut TU sinnitteli pelissä loppuun asti mukana, mutta lopulta pisteet jäivät Ilmajoki-halliin Ville Loukasmäen sovitellessa kahdella maalilla yllättäen ratkaisijan viittaa harteilleen.
Loukasmäki pitää myös edelleen joukkueen sisäisen pörssin kärkipaikkaa hallussaan. Koko sarjan osalta pakkien pistepörssissä debyyttikauttaan kakkosessa pelaava Arttu Rahko (6+10) pitää sijaa kaksi. Vanha konna ja ajoittain hyökkääjänäkin käynyt Toni Paloaho (Nibacos, 10+11) on viisi pistettä Rahkoa karussa.

SB Vaasa Young Boys – ISB lauantaina 14.2. klo 17.30 Botniahallilla.

Samalla ISB haluaa toivottaa hyvää ystävänpäivää kaikille salibandyn ystäville!