PERJANTAINA ENSIMMÄINEN VIERASPELI

Miesten edustusjoukkue matkustaa perjantaina kauden ensimmäiseen vieraspeliinsä. Vastaan Vimpelin liikuntahallilla asettuu SC Alajärvi. Viime kaudella vastaava ottelu päättyi Alajärven 7-6 voittoon, joten pientä revanssihenkeä on aistittavissa. Joukkueenjohto on ainakin minimoinut omalta osaltaan tappion mahdollisuutta. Viime kaudella jokainen bussilla tehty vierasreissu päättyi ISB:n tappioon, joten tällä kertaa luotetaan pelaajien suunnistusvaistoihin ja liikutaan omilla ajoneuvoilla.

Kotijoukkue Alajärvi on avannut kautensa 9-8 tappiolla Pietarsaaressa Jeppikselle ja selkeällä 6-11 voitolla TÚ:n vieraana. Pistepörssissä joukkue on näkyvästi edustettuna. SPV:n A-junioreista rinnakkaisedustuksella joukkuetta edustava Henrik Nyrhinen on takonut kahteen peliin melko maireat 7+5. Kymmenen joukosta löytyy lisäksi Ville Vuorela (4+2) ja viime kaudella niin ikään vielä A-junioreita edustanut Tony Koponen (2+4).

ISB on syksyn osalta kärsinyt loukkaantumisista melkoisesti. Edellisessä pelissä Jeppistä vastaan jalkeille saatiin 13 kenttäpelaajaa ja pakit saivatkin painia isoilla minuuteilla aktiivisia pietarsaarelaisia vastaan. Poissaoloja on myös tällä kertaa, mutta kolme täyttä kenttää takaa kyllä kiirettä kotijoukkueelle.

Jos maakuntamatkailu kiinnostaa, niin pallo laitetaan keskelle Vimpelin liiikuntahallissa klo 19.30.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus