PUNAISET ISÄNNÖIVÄT VALKOISIA

Saattaa olla tämä otsikon poliittinen vertaus jo aika kaukaa haettua lööppihakuisuutta, ja tuskin tässä taistossa ovat panoksetkaan aivan yhtä kovat. Joka tapauksessa Sisu lähtee kotikentällään Seinäjoen Urheilutalolla isännöimään lohkovoiton varmistanutta ISB:tä.

Pelillä ei sarjan kannalta ole muutakaan panosta, sillä Sisu on menettänyt mahdollisuutensa karsintaan, mikä on sinänsä ihme, sillä ainakin ISB:n vastustajista juuri Sisu on pelillisesti ollut kauden vastustajista ehkä se kaikkein vakuuttavin. Jo syyskierroksen ottelu Ilmajoella oli tiukka ja tunnepitoinen, ja tammikuinen ottelu Seinäjoella sai Sisun puolelta lähes teurastuksenomaisia piirteitä, siksi parempia sisulaiset olivat 12-5 päättyneessä ottelussa.

ISB:lle ottelu on mitä parhain kenraaliharjoitus 19.3. alkavia nousukarsintoja ajatellen. Vieraspelit ovat olleet se haastavampi rasti tälläkin kaudella, ja erityisesti mattokenttäharjoitus tekee joukkueelle hyvää, tulevaa/tulevia karsintavastustajia ja täten kenttiäkään kun ei vielä tiedä. Toivomuksena olisi saada kentät kasaan pitkästä aikaa, sillä joukkueen viimeinen reilu kuukausi on terveystilanteen kannalta ollut todella heikko. Viisikkoharjoittelu on kärsinyt tästä eniten. Nähtäväksi jää saadaanko miehet riviin runkosarjan päätösotteluun.

Sisu – ISB
La 5.3.2011 klo 18.30
Seinäjoen Urheilutalo