SALIBANDYSARJAT PALAAVAT MM-KISATAUOLTA

Myös ISB:n joukkueita on runsaasti tulessa viikonloppuna. Ilmajoki-hallilla pelataan ensi kertaa T12-sarjan turnaus lauantaina 18.12. Tyttöjä ISB:ssä on onneksi runsaasti ja joukkue onkin jaettu kahtia tämän vuoden sarjassa. ISB valkoinen pelaa klo 10 ja 17, ISB sininen 16 ja 18. Turnaukseen on vapaa pääsy ja yleisöltä vaaditaan tämän hetken rajoituksiin perustuen koronapassi. Paikalla on myös tyttöjen kioski koko päivän arpoineen päivineen.

Sunnuntaina klo 15 miesten edustusjoukkue puolustaa sarjan piikkipaikkaa vieraaksi saapuvaa Amerikaartoa vastaan. Kyseessä on kaikilla mittareilla sarjan kärkikamppailu, koska vierailija Amerikaarto on kerännyt sarjakakkosena 22 pistettä. ISB/Team Atrian pistesaldo on 26 pistettä. Yleisöön pääsee koronapassin kera.

Sunnuntaina tien päälle lähtevät niin ikään sarjakärjessä olevat naisten joukkue (N2div) ja miesten II-joukkue. Naiset suuntaavat rannikolle Mustasaareen OP-areenalle. Vastassa on klo 10 turnausemännät SB Vaasa ja klo 13 Nibacos Kokkola. Miesten II-joukkue testaa Lapuan uuden peliareenan, Ritavuoren koulun, toimivuutta niin ikään ikämiehille sopivasti heti aamusta. Klo 10 vastassa on sarjakolmonen SBS Lapua ja klo 12 Kuortaneen Kunto. Molemmissa peleissä pääsee todellakin vääntämään!

Nyt on hyvä aika palata kannustamaan ISB:läisiä, kuka tietää kauanko se on mahdollista.