SALIBANDYSSA LUVASSA JÄLLEEN KIIREINEN VIIKONLOPPU

Kisailijoiden salibandylla on edessään mielenkiintoinen ja työläs viikonloppu. Edustusjoukkueella on vuorossa kaksi vierasottelua. Lauantaina SB Vaasan II-joukkue asettuu vastaan Kauppiksella ja sunnuntaina Nibacos II isännöi ilmajokisia vuosien saatossa, ja myös kuluvan viikon aikana, kohua ja keskustelua herättäneessä Kokkolan Kanuuna-hallissa. Lisäksi miesten II-joukkue aloittaa talven turnausurakkansa Töysän Iivarissa kahdella pelillä ja myös B-junioreilla on turnaus Kauhajoella.

Edustusjoukkueen lauantain vastustaja, sarjanousija SB Vaasa II, on aloittanut kauden kolmella tappiolla. Joukkue vilisee kuitenkin kokemusta, joten mm. Laitalaisen veljesten käsittely Vaasan tulitikkuaskissa ei varmasti tule olemaan vieraille turhan hellä. Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet toissa kaudella, jolloin vaasalaiset veivät ensimmäisen kohtaamisen ja ilmajokiset puolestaan toisen ja ratkaisevan pelin, josta voittaja nousi 2.divariin.

Sunnuntaina vuorossa on vierailu Kokkolan Kanuunaan, vanhaan Puolustusvoimien tykkihalliin. Lattian liukkauden vuoksi viime sunnuntaina Kanuunassa keskeytettiin Nibacos II:n ja Jukoboxin välinen ottelu vain hieman ennen loppua. Saa nähdä kuinka sunnuntaina käy. Viimeinen kohtaaminen joukkueilla on tämän vuoden YleX-cupista, jossa ISB oli parempi luvuin 3-2.

II-joukkueen avausturnaus on Töysässä ja heti avausturnauksessa kakkosen pojat antavat rutkasti tasoitusta, kun yli puolet joukkueesta on risteilemässä ja Valkkukin on edustuksen pelissä. Joukkue lepääkin pitkälti tulokkaiden varassa, ja Kivimäet & Haapamäki & Koivuniemi vastaavat tehoista kaikella antaumuksellaan. Toki kokemusta edustavat esim. Jani Nurkka sekä Jyväskylästä täydet minuutit pelaamaan saapuva Juha-Matti Huhtanen, joka lähtee parantamaan viimekeväistä yhden turnauksen piste-ennätystään 9+1. Vastassa kakkosella on Isojoen Urheilijat klo 11 ja Vikings Närpiöstä klo 14.

B-junioreilla on Kauhajoella vastassaan SB Vaasan ja FBC Jeppiksen yhdistelmät.