Seinäjoelta piste

Kakkonen pääsi kokeilemaan pelin kulkua kerrankin puitteiltaan komeassa ympäristössä, kun kolmos divarin karavaani pysähtyi Seinäjoen Urheilutalolle. Täysi aski haastoi joukkueet niin fyysisesti kuin taktisestikin. Aivan nappiin pelit eivät menneet, sillä pistelaariin karttui ainoastaan piste. Noh, siihenkin pitää olla tyytyväinen sillä huonompaakin oli tarjolla ja vastus oli varmasti sieltä kovimmasta päästä.

Lähtökohdat ekaan peliin piti olla ISB:lle suotuisat, sillä olihan vastustaja PT-94 saanut mukaan vain 7 kenttäpelaajaa ISB:n kolmea ketjua vastaan ja viimeksi PT oli kaatunut komeasti! Noh mitenkäs se sitten menikään? PT pääsi johtoon ajassa 10.47 vastaiskusta, tunnustelevan ja osittain hermostuneenkin alun jälkeen. Onneksi ISB:n ykköskentästä
löytyi kuitenkin jälleen mies liekeissä, Eskon ollessa edustus tehtävissä Stadikalla. Tällä kertaa tuo ruutisarvi oli herra ”miestenpeli” Lampinen. Jouni tasoitti komeasti kantilla vain reilu minuutti PT:n maalista. Oivan syötön tarjoili Joonas. Toinen erä oli sitten murheellinen ISB:n kannalta. PT iski erän aikana 3 maalia ja peli näytti ratkeavan samalla, kun ISB:n miesten pannu kävi kuumana. Myös peli oli aivan sekaisin. Tämä ilmeni joukkuerangaistuksena, joka kuitenkin hoidettiin hienosti. Erän loppuun näytti sitten kapteeni kuinka otetaan vastuuta. Petri passasi Jannelle ajassa 29:58 ja kantti löysi upeasti tilaa etuyläsestä. Maali tuli todella oivaan paikkaa erän loppuun, kun vielä PT oli maalannut vain 23 sekuntia aiemmin. Kolmanteen erään lähdettiin siis kahden maalin tappio asemassa pelaamaan nöyrää peliä. Pelin tiivistäminen ja kova taistelu johtivatkin siihen, että ajassa 43.26 pienen pompun ja onnen siivittämänä Jouni kavensi henkilökohtaisella pelin 3-4! Jouni täydensi hattutempun 19 sekuntia ennen loppua upealla soololla, jossa niputettiin sekä pakit että maalivahti ja lyötiin peli tasoihin. Syötön tärkeään tasoitukseen tarjoili itseoikeutetusti herra capitain Haapamäki. Näin ns. paskalla pelillä saatiin taisteltua piste.

Toisessa pelissä lähtökohta oli se, että kotikaukalossa oli tullut pataan PB-TEAM:ltä varsin suurinumeroisesti. Pelin alku vaikutti siltä, ettei isossa kaukalossa taitoero olekaan niin suuri. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli hallussa ja tilanne 0-0. Toisessa erässä kuitenkin Vaasalaisten mylly alkoi jauhaa tuttua jälkeään ja joukkue latoi 4 maalia ISB:n verkkoon. Kun joukkue teki kolmannessakin vielä 4 häkkiä niin tasoero oli selvä. Jounin ajassa 37.40 tekemä kavennus jäi laihaksi lohduksi, mutta rikottiinpahan kuparinen kuitenkin. Jounille turnauksesta hienot 4 maalia ja kisa joukkueen ykköstykistä käy kiivaana!

Kaiken kaikkiaan lauantain puitteet olivat kunnossa. ISB:n peli oli tosin varsin ailahtelevaa, joten kolmen viikon tauko tulee hyvään aikaan ja kahteen viimeiseen turnaukseen voidaan lähteä hakemaan hyvää lopetusta kaudelle! Pelit jatkuvat 25.2 Vaasassa, jossa vastassa ovat Jeppis sekä odotettu uusinta Kauhajokea vastaan! Jaossa on vielä 8 pistettä, joista tapellaan loppuun asti. Lisäksi 6 jakamatta jäänyttä sisupuukkoa jaetaan noissa peleissä, joten panosta riittää silläkin saralla.

Sisupuukot Seinäjoelta menevät:

2 puukkoa Jouni Lampinen

1 puukko Janne Haapamäki

Pisteet:

Jouni Lampinen 4+0, Janne Haapamäki 1+1, Petri Kivimäki,Joonas Haapamäki sekä Mika Yrjänäinen 0+1