Seinäjoen urheilutalolta voitto pitkän kaavan kautta!!!

ISB/Team Atrian miesten edustusjoukkue matkasi sunnuntaina 23.9.2018 maakuntakeskukseen Seinäjoelle. Siellä vastassa oli tuttu vastus Mailattomat.

1.erä oli tasaista vääntöä , mutta ajassa 2,01 Konsta Jokiranta heittää kantin maalille ja hyvin maalissa pelannut Timo ”Patja” Paakkinen oli yllätetty.
Ajassa 8,01 syntyy ISB:n kauden avausmaali , kun Joonas Olkkonen nousee hyökkäykseen ja antaa poikkarin Jarno ”MJ” Mäki-Jussilalle , jolla on helppo työ laittaa reikäpallo maaliin. Maaleja tehtiin tasatahtia , Mailattomat johtoon Aki Vainio-Hynnilän maalilla. ISB kuittaa harjoitellun vaparikuvion jälkeen , kun Juha-Matti Kiviluoma syöttää ja Peltolan Seppo maalaa. Mailattomat tekee ylivoimalla 3-2 todellisen pukukoppimaalin ajassa 19,59 Mikko Ala-Huikun johdolla.

2.erä alkaa tasaisena ja vasta erän puolivälissä alkaa tapahtua. Mailattomien Arttu Rahko laukoo tarkasti pallon maaliin. Minuutti tästä niin Jyri Ala-Piirto tekee päivän ensimmäisensä. Mailattomat ottaa jäähyn kädellä pelaamisella ajassa 31,33 ja kauaa ei kestä kun yv toimittaa pallon maaliin. Tekijänä Mika ”Hyny” Hynynen. Näin peli on tasan 4-4. Loppuerään Mailattomat tekee vielä 2 maalia ja näin tauolle 6-4.

3.erä alkaa räväkästi, kun ex-autokauppias Ala-Piirto on jälleen irti ja kaventaa 6-5:een. Tästä puoliminuuttia niin ollaan jo rinnalla. Maalin tekijäksi Tero ”Terppa” Koskilammi. Tämän jälkeen alkoi 10 minuuttia kestävä asemasota. Paikkoja oli molemmin puolin, mutta sitten Mailattomien Sami Ilomäki ottaa jäähyn, syynä estäminen ja eipä mene kauaakaan, kun ISB:n kapteeni Eero ”Ege” Rahnasto laittaa pallon maaliin. Hyvän syötön antaa Hynynen. Näin ISB ekaa kertaa johtoon. Seuraavat vaihdot olivat vierasjoukkueen painostusta ja ajassa 53,20 rikottiin Haapaniemen Miikaa maalintekotilanteessa ja siitä rangaistuslaukaus, jota tuli ampumaan Arto Roumio. Rouppa näkee että ylähyllyllä on tilaa, mutta veto menee maalin yli. Mailattomat ei luovuta ja ajassa 54,07 Teemu Niemistö tasoittaa pelin 7-7. Sitten nähtiin pelin hienoin maali , kun Jyri Ala-Piirto hakee pallon oman maalin takaa ja lähtee nousuun. Mailattomien pelaajat olivat lähinnä pujottelukeppejä ja autokauppias pääsi nokikkain Mailattomien maalivahti Jukka Rahkon kanssa. Kaatuessaankin Jyri lyö rystyllä pallon maalin kattoon ja jälleen ollaan johdossa.
Mailattomat ottaa aikalisän ajassa 57,24 ja pelaa sen jälkeen ilman maalivahtia ja onnistuu tasoittamaan pelin ajassa 58,37.

Jatkoaika pelataan tällä kaudella 5vastaan5 ja peliaika 5minuuttia äkkikuolemalla. ISBin paikka tuli ajassa 62,33 kun Mailattomien Jouni Lampinen ottaa jäähyn. Mutta paras paikka tuleekin Mailattomille kun pallo karkaa ylivoimapyörityksessä ja siitä pääsee Mailattomien mies yksin läpi. Patja torjuu vedon , mutta tilanteessa oli sen verran estämistä , että siitä tuomittiin rangaistuslaukaus. Rankkaria tuli vetämään Jaakko Lehtolainen, mutta Patja torjuu hienosti. Jatkoajalla ei siis ratkaisua. Näin on edessä rangaistuslaukaus kilpailu.

Mailattomat -Rahko ei onnistu.              ISBN-Kiviluoma ei onnistu.
-Lehtolainen ei onnistu.            -Ala-Piirto ei onnistu.
-Vasanko ei onnistu.                -Hynynen ei onnistu.
-Ilomäki ei onnistu.                -Roumio ei onnistu.
-Saari onnistuu.                    -Rahnasto onnistuu.
-Lehtolainen ei onnistu.            -Rahnasto onnistuu.

Näin makea voitto Seinäjoelta 8-9RL.
Maalivahdit Rahko ja Paakkinen palkittiin joukkueittensa parhaina.
ISB:n tehoista vastasivat: Rahnasto 1+1, Koskilammi 1+1 , Mäki-Jussila 1+0 , Olkkonen 0+2 , Hynynen 1+1 , Ala-Piirto 3+0 , Kiviluoma 0+1 , Peltola 1+0. Paakkisella 29 torjuntaa.

Kauden ensimmäinen kotipeli on Lauantaina 6.10.2018 kello 15.00.
Vastustajaksi saapuu Remix Isostakyröstä.

-basso-

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus