SUNNUNTAINA 2. DIVISIOONA KÄYNTIIN KOTIAVAUKSELLA

ISB:n miesten edustusjoukkue avaa kautensa sunnuntaina kotiottelulla SB Kauhajokea vastaan. Peli alkaa tuttuun tapaan kello 15.00.
Ilmajokiset ovat suorittaneet syksyn viime kauden mallilla. Harjoituspelit ovat tarjoilleet ajoittain mallikasta pelaamista, mutta pääosin käsijarru on ollut edelleen päällä. Myös Suomen Cup suoritettiin edelliskauden malliin ja pelit loppuivat ensimmäisiin koitoksiin. Runkosarjan alku on kuitenkin totutusti kääntänyt peli-vaihteen päälle ja sitä on lupa odottaa tänäkin vuonna.
Suuria muutoksia joukkueessa ei ole tapahtunut, mutta jälleen on mukaan saatu nuoremman näköisiä pelureita kokeneiden konnien rinnalle. Sunnuntaina onkin varmuudella luvassa muutamia 2. divisioona debyyttejä. Nähtäväksi jää keveneekö myös joukkueen pallosäkki ensimmäisten maalien merkiksi.
Vierasjoukkue SB Kauhajoki on viettänyt kohtalaisen hiljaista eloa viime kauden jälkeen. Viime kaudella joukkue jätti sarjataulukossa alapuolelleen SC Alajärven ja PT-94:n, säilyttäen paikkansa ilman karsintoja. Joukkueen riveissä on hyvää yksilötaitoa, mutta epätasaiset otteet tahtovat hieman rokottaa pistesaldoa. Edellisessä kohtaamisessa Ilmajoki-hallilla päädyttiin ISB:n 10-6 voittoon ja maaleja lienee luvassa myös sunnuntaina.

Seuraa heitä:

Aki Vainio-Hynnilä (ISB)
Kaikkien aikojen Vainio-Hynnilän Aki.

Mikko Ala-Huikku (ISB)
Iskee kun on iskun paikka.

Kari Pakkanen (SB Kauhajoki)
Viime kaudella sarjan puolustajien pistepörssin ykkönen.

Juha-Matti Kiviluoma (SB Kauhajoki)
Se salibandykenttien toiseksi paras Kiviluoma.

ISB Ilmajoki – SB Kauhajoki sunnuntaina klo 15.00 Ilmajoki-Hallilla
Paikan päältä saatavana kausikortteja hintaan 35€.