SUNNUNTAINA VIERAITA NURMOSTA

Sunnuntaina Ilmajoki-hallille saapuu kovassa vireessä tämän kauden ollut Nurmon Jymy. Yhden tappion kauden aikana kokenut Jymy on mässäillyt maaleilla ja tämän sai kokea edellisellä kierroksella myös SC Alajärvi, joka kaivoi palloa maalistaan ennätykselliset 33 kertaa.

Nurmolaiset ovat neljääntoista peliin takoneet 216 maalia, eli n. 15 maalia peliä kohden. Pelkästään hyökkäyksen varassa jymyläiset eivät ole olleet, vaan omiin on mennyt 54 maalia, joka tekee vajaan 4 per peli. Nämä tilastot kertovat osaltaan sarjan tasosta, mutta myös Jymyn tasosta. Kaikki muu paitsi divaripaikka on kevään osalta alisuoritus joukkueelle. Tähän tarkoitukseen joukkue on myös koottu. Ennen kauden alkua siirtynyt Hannu Palomäki sai joulun alla rinnalleen lisää ylemmän tason osaamista, kun Olli-Jussi Sariola siirtyi SB Vaasan riveistä joukkueeseen. Lisäksi polvivammastaan toipunut Eetu Sariola on päässyt virittämään viime kaudella divarista tuttua vetoaan. Tuolloin nuorempi Sariola ehti ennen loukkaantumistaan tehdä 18:sta peliin pakin paikalta hienot 14 maalia. Aivan kohtuullista tukea on antanut myös koko sarjan pistepörssiä ylivoimaisesti johtava Jose Kivipelto. Kivipelto on neljäntoista pelin jälkeen summannut käsittämättömät pisteet 43+26.

ISB:n tilanne jäljellä olevien pelien osalta on selkeä. Neljästä jäljellä olevasta ottelusta täytyy tulla yhtä monta voittoa ja lisäksi vaaditaan Nibacoksen tappio joko Jymylle tai SB Vaasa YB:lle. Ainoastaan tällä kaavalla kausi jatkuu divarikarsinnoissa. Harmillisilta poissaoloilta ei kotijoukkueen puolelta vältytä, mutta tämä on tällä kaudella ollut enemmän sääntö kuin poikkeus.

Viime kotiottelun tapaan ottelun parhaat pelaajat palkitaan loppukauden osalta kovilla palkinnoilla. Solar sound palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat kahden päivän lipulla kesän Solar Sound Festivaliin.
Lisäksi hallin seinällä roikkuu 40 neliön verran uutta ihmeteltävää, joten tähän otteluun haluat tulla paikanpäälle!

ISB – NJ sunnuntaina klo 15.00 Ilmajoki-halli.