TUPLAVIIKONLOPUN MAKUA

Tulevana viikonloppuna käydään toden teolla käsiksi divarin arkeen. ISB:n kohdalla tämä tarkoittaa ensin vierailua Turun Caribiassa ja sunnuntaina palloa vieritetään kotoisella parketilla. Lauantain kohtaamisessa vastapäätyyn luistelee viime kevään nousutaistoista tuttu AFC. Kotijoukkue on aloittanut kauden jatkoaikatappiolla Kirkkonummella sekä 4-10 -vierasvoitolla SBS Porista. Viime kevään kamppailut muistetaan ISB-leirissä lämmöllä ja varmasti saadaan kova tasitelu sarjapisteistä, jotka ovat tietenkin molemmille sarjanousijoille todella arvokkaita.

Sunnuntain kotiottelussa vieraaksi saapuu Uudenkaupungin Salibandy (USB). Viime kausi oli nuorelle joukkueelle ensimmäinen divarissa ja se etenikin aina kalkkiviivoille saakka liigakarsijan paikalla, mutta viimeisellä kierroksella joukkue putosi ulos karsinnoista. Eemeli Salinin johdolla nuori polvi varmasti laittaa tossua toisen eteen, joten töitä täytyy kotiyleisön edessä tehdä.

ISB lähtee viikonlopun koitoksiin vajaamiehisenä, kun ainakin Eero Rahnasto ja Aki Vainio-Hynnilä ovat poissa vahvuudesta. Näin ainakin sentteriosasto tulee saamaan uusia muotoja. Ketjukoostumuksien ollessa mahdollisesti hieman oudompia, tulee asennepuoli ratkaisemaan paljon tänä viikonloppuna. Tarjolla on kuitenkin 0-4 pistettä.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus