UUSI VUOSI KÄYNTIIN TAPPIOLLA

ISB pyristeli melko hyvin Uudessakaupungissa paikallisen USB:n mukana, mutta ei kyennyt ratkaisemaan peliä edukseen. USB niittasi kaksi viimeistä maaliaan tyhjiin, ja loppunumerot muotoutuivat lukemiksi 9-5 (2-1, 4-1, 3-3). Yksi ratkaiseva tekijä joukkueiden välillä lauantaina oli maalinteko tasaviisikoin. Siinä USB onnistui, kun taas ISB ei kertaakaan.

Avauserä lähti liikkeelle melko tasaisesti ja ISB meni johtoon ylivoimalla, kun Miika Toivio laittoi Ville Loukasmäen päädystä kimmonneen laukauksen verkkoihin pienestä kulmasta. USB onnistui erässä kahdesti pikaisilla maaleilla ja näin erätauolle maalin tappioasemassa. Toinen erä oli ISB:ltä päivän heikoin, USB teki paikoistaan tasaisesti, kun taas ISB onnistui ainoastaan kerran Markku Neva-Keturin alivoimamaalin muodossa.

Kolmannen erän kiri alkoi oikeastaan vasta viimeisellä kympillä, kun muuten hyvin pelanneen USB:n Janne Tissarin kung fu -potkusta saamasta 5 minuutin jäähystä Eero Rahnasto rokotti kahdella maalilla. Lopussa USB teki kaksi tyhjiin, välissä ilman maalivahtia pelannut ISB osui Antti Kuusiston laukauksella.

Pisteille: Rahnasto 2+0, Toivio ja Neva-Keturi 1+1, Turunen 0+2, Kuusisto 1+0 ja Loukasmäki 0+1.

Pöytäkirja:
http://217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=2672&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2010