Vaasasta piste

Kauden toiseksi viimeinen turnaus pelattiin Vaasan Kauppiksella ja ISB:n kakkosmiehistö sai turnauksesta kotiintuomisiksi yhden pisteen. Allekirjoittanut ei ollut mukana, joten mennään käytävä huhujen ja pöytäkirja tulkinnan avulla. (1. pelin pöytäkirja on niin sumuinen, että menee melkein arvaukseksi).

Ensimmäinen peli Jeppistä vastaan ei paljoa selittelyjä kaipaa. Pataan tuli 7-2 ja peli kuulopuheiden perusteella täysin sekaisin. ISB:n maaleista vastasivat Jukka Eskon syötöstä sekä Joonas Akin tarjoilusta.

Toiseen peliin ISB oli ryhdistäytynyt huomattavasti. Edellinen peli Kauhajokea vastaan oli kuuma ja päättynyt varsin kyseenalaisiin tunnelmiin. Hermokontrolli piti kuitenkin hienosti, eikä ylilyöntejä tällä kertaa nähty. Kauhajoki näyttää vieneen 1. erän 0-1 ylivoimamaalilla. Maininnan arvoista lienee Ruoskan kylmäpäisyys erän lopussa tuomitussa rankkarissa. Tärkeä koppi Ruoskalta! Toisen erän alkuun tullut ylivoimamaali on kasvattanut johdon jo 0-2, kunnes ykköskenttä on onnistunut kaventamaan, kun Jukka on maalannut Jounin tarjoilusta. Kolmanteen erään on lähdetty tilanteesta 1-2. Kolmannessa erässä ISB on noussut hienosti johtoasemaan, kun ensin Esko on tasoittanut Joonaksen passista ja tästä muutama minuutti ja Joonas on tarjoillut tällä kertaa Akille ja peli 3-2! Viime minuuteilla Kauhajoki on kuitenkin tullut tasoihin ja näin pelistä on tasattu pisteet tuloksella 3-3. Ruoskalle puukko varmasta pelistä!

Vaasan turnauksesta voidaan todeta, että ensimmäinen peli oli mitä oli. Tasonnostosta toiseen peliin ansaitsee koko joukkue kehut! Kuulopuheiden perusteella pitää erityisesti kehua Joonaksen ja Akin pelaamista pakkiparina. Miesten ollessa kentällä oli paine aina vastustajan päädyssä! Lisäksi mainitaan ykköskentän hieno peli; vastasihan se kaikista turnauksen maaleista sekä jälleen kerran Eskon tinkimätön raataminen! Kausi lyödään pakettiin Kauhajoella 10.3, jossa vastassa aina rakas Amerikaarto sekä Teri. Sarjapaikka kolmosessa on turvattu, joten nähtäväksi jää millaisella pelillä nuo matsit hoidetaan. Kauppiksen turnauksesta jaetaan sisupuukot seuraavasti:

2 puukkoa Joonas Haapamäki

1 puukko Tomi Ruohoniemi

sekä 3 ylimääräistä jakamatonta:

2 puukkoa Joonas ja Aki pakkiparina

1 puukko ykköskenttä kokonaisuudessaan

Pisteet: Joonas Haapamäki 1+2, Jukka Mäenpää 2+0, Mikko Alahuikku ja Aki Kohtamäki 1+1 sekä Jouni Lampinen 0+1