VALMENNUSKOULUTUSTA TARJOLLA

Ilmajoen Kisailijoiden salibandyjaosto järjestää halukkaille Suomen Salibandyliiton 1.tason valmennuskoulutuksen 25.-26.-4.2009. Koulutus on tarkemmin nimeltään Salibandyn Nuoriso-aikuisvalmennus 1 (SBN 1). Paikkana toimivat Ilmajoki-halli ja yläasteen sali. Kouluttajana on HuippuValmentajaTutkinnon (HVT) suorittanut SPV:n edustusjoukkueen valmentaja Tommy Koponen.

Mukaan toivotaan kaikkia ISB:n toiminnassa jo mukana olevia valmentajia ja erityisesti mukaan haluavia valmentajanalkuja. Eikä kurssista varmasti ole haittaa ihan normaalille pelaajallekaan! Uutta verta tarvitaan joka tapauksessa kasvavan jaoston toiminnassa. Kynnys tämän lajin valmentamisessa on muutenkin alkuvaiheessa matala ja tämä kurssi antaa hyvän potkun valmennustoimintaan mukaan lähtiessä. Koulutus on avoin sillä tavalla, että koulutukseen voi osallistua henkilöitä muistakin seuroista.

Kurssi alkaa lauantaina 25.4. klo 10 Ilmajoella, tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Molempina päivinä koulutus kestää alustavien tietojen mukaan klo 10-18. Mukaan kuuluu myös käytännön harjoituksia yläasteen salissa.

Kurssi on ISB:läisiltä koulutuksen osalta ilmainen. Jokainen hoitaa vain 15 euron materiaalikulut, jotka tulevat itselle jäävistä valmennusmateriaaleista, jaosto maksaa itse koulutuksen. Muiden seurojen edustajat maksavat liitolle sen perimän 115 euron maksun.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
Tomi Ruohoniemi
tomi.ruohoniemi@gmail.com
040-5091943