D- JA C-POJILLA TULOSSA TYÖNTÄYTEINEN SUNNUNTAI

D-pojilla odotettu kotiturnaus

Sunnuntaina 2.12. on vilkas päivä ISB:n juniorijoukkueilla. D-junioreilla on edessä kotiturnaus ja C-junnuilla yläloppusarjan avausturnaus Nurmossa. D-poikien turnaus Ilmajoki-hallilla käynnistyy klo 11 aamupäivällä, kun ISB kohtaa sarjajohtajan, vasta yhden tappion kärsineen Nurmon Jymyn. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Jymy oli parempi lukemin 8-1, mutta tästä ISB:n pojat ovat vain sisuuntuneet ja aikovat näyttää parempaa osaamista heti aamulla. Turnauksen päättävässä ottelussa klo 16 vastaan asettuu lohkossa toiseksi viimeisenä oleva SB Vaasa. Kauden aiempi kohtaaminen oli tiukka ja maalirikas päättyen vaasalaisvoittoon 12-8, joten ainakin maaleja on tähän peliin luvassa.

Turnauksen aikataulu:
11.00 ISB – Jymy
12.00 SPV-95 – Woodcutters
13.00 SPV-94 – Jymy
14.00 SB Vaasa – Woodcutters
15.00 SPV-94 – SPV-95
16.00 ISB – SB Vaasa

-pooku-

C-pojat aloittavat taistelun yläloppusarjassa

Alkusarjassa toiseksi sijoittunut ISB lähtee kohti uusia haasteita C-poikien yläloppusarjassa. Kuuden joukkueen sarja pelataan kaksinkertaisena, josta lohkovoittaja pääsee SM-välikarsintaan ja sijoille 2-4 sijoittuneet joukkueet karsivat paikasta SM-välikarsintaan aluejatkosarjan voittajan kanssa.

Ensimmäisessä turnauksessa Nurmon liikuntahallilla vastaan asettuvat entuudestaan tuntemattomat KannUra Kannuksesta ja Blue Fox Pietarsaaresta. Alkusarjassa KannUra sijoittui toiseksi kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla, häviten ainoastaan lohkovoittaja HiPa:lle. Blue Fox oli alkusarjan kolmas kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Muut joukkueet ovat NJ Panthers Nurmosta, SB Vaasa ja HiPa Himangasta.

Ennalta odottaen ottelut tulevat olemaan tiukkaa vääntöä, joista ei tunnetta puutu, kuten kunnon play off – henkeen kuuluu. Toivottavasti matkaan saadaan myös isot kannustusjoukot kotikulmilta. Lähde siis kannustamaan pojat voittoihin. Turnaus pelataan sunnuntaina 2.12.2007 Nurmon liikuntahallilla. Turnaukseen on vapaa sisäänpääsy.

Ottelujen aikataulut ovat:
klo 12.00 ISB – KannUra
klo 15.00 Blue Fox – ISB

-jh-