EDESSÄ TUPLAREISSU, osa 2/3

ISB:llä on takanaan kuukauden tauko peleistä ja viikonloppuna odotus palkitaan kauden pisimmällä vieraspelireissulla. Lauantaina kulutetaan Kemin Tervahallin harmaata mattoa klo 15.30 alkaen ja sunnuntaina klo 15.00 on vuorossa sarjanousijoiden kamppailu Torniossa, kun paikallisen jääpallomahdin Tornion Pallo-Veikkojen salibandyjoukkue puolustaa kotihallissa mainettaan.

Kemin salibandy-ylpeys Sastamolo Kings on kokenut sitten aikaisempiin kausiin verrattuna jonkin verran pelaajamenetyksiä ja onkin pelannut koko kauden kahdella kentällä. Siitä huolimatta joukkue on viidestä pelistään voittanut kolme ja molemmat tappiotkin ovat tulleet vieraissa ja vasta jatkoajalla ennalta vahvoja OYUS:aa ja Merikoskea vastaan. ISB on puolestaan jauhanut täydellä kolmella kentällä koko kauden. Lieko siinä pelin ratkaisu?

Sunnuntaina on sitten vuorossa ToPV. Sarjanousija on kärsinyt alkukauden käynnistysvaikeuksista ja kaikki viisi peliä ovat päättyneet tappioon. Kuitenkin esim. Merikoski sai taistella täydet kolme erää saavuttaakseen Torniosta vaivaisen yhden maalin voiton. Nähtäväksi jää, kumpaan päähän Nikkola pelin ratkaisee…

Lauantai-aamuna Ilmajoen ABC:llä tullaan huhujen mukaan näkemään valtava kuhina, kun fanit kansoittavat linja-auton ympäristön pelaajien raivatessa tietään kyytiin. Ainakin kuulemma Loukasmäki harkitsee limusiinin vuokraamista poliisisaattueen kera, jo pelkästään hänelle ABC:lle kertyvän valtavan matkan vuoksi. Reissun tärkeys näkyy myös mukaanlähtijöiden listassa. T.Hietikko lähtee mukaan, vaikka käsi on vielä paketissa ensi viikon alkuun asti. Hurjimpien arvioiden mukaan pelaa aloitusviisikossa. Lisäksi talouspäällikkö Niemelä ottaa rahakirstun fölijyhyn ja lähtee pohjoiseen asti varmistamaan seuran puolesta, että pelaajilla on kaikkea tarvittavaa saatavilla jatkuvasti. Tähän kuuluvat Hillun Juissi-purkit ja mandariinit, Smurffin erikoisruokavalio (lue:makaroonit) ja Timpalle tarvittaessa myös kämmenpuolen maila, muutamia esimerkkejä mainitakseni.