ISB:LLÄ HANKALA VIIKONLOPPU

ISB-Ilmajoki jatkoi II-divisioonaotteluitaan viikonloppuna Kemissä ja Torniossa. Vasta yhden tappion alkukaudella kokeneet ilmajokiset saivat kokea tappion karvasta kalkkia molempina päivinä. Kemissä kotijoukkue Sastamolo Kings oli parempi lukemin 9-7 (3-2, 5-3, 1-2). Sunnuntaina puolestaan ToPV kukisti ISB:n lukemin 5-4 (1-1, 3-2, 1-1).

Lauantain ottelussa ISB:n poikien jalat tuntuivat jääneen pitkän ajomatkan jäljiltä totaalisesti linja-autoon. Kemin täysimittainen kenttä sopi siten paremmin aktiivisesti pelanneelle kotijoukkueelle. Miika Toivion avausmaalin jälkeen ISB oli muutoin koko pelin takaa-ajoasemassa, ja toisen erän puolivälissä ero oli jo 8-3 Sastamololle. ISB kehitti kuitenkin vielä kirin, erityisesti hyvin toimineen ylivoimapelin ansiosta, mutta kiinni asti kotijoukkueen johtoa ei saatu.

Sunnuntaina käsikirjoitus oli koko pelin samanlainen: ToPV meni johtoon ja ISB tasoitti. Viimeisen 5-4 – johdon torniolaiset pystyivät kuitenkin taistellen pitämään loppuun asti. – Vaikka 11 maalia tehtiin viikonloppuna, niin silti suurin ongelmamme oli maalinteossa. Paikkoja oli kyllä, enkä muista yhdenkään joukkueen ampuneen niin paljon maalikehikoihin yhden viikonlopun aikana, kuin mitä me nyt ammuimme, summasi valmentaja Markus Kujanpää taiston tauottua. Viikonlopun parasta antia olivat Sami Kosken tehokkuus pisteillä 5+2 sekä maalivahtipeli. Varsinkin sunnuntaina Torniossa torjunut Timo Paakkinen venyi useisiin huippupelastuksiin.

ISB:n kausi jatkuu reilun viikon kuluttua kotiotteluilla, kun lauantaina 10.12. vastaan asettuu Mosquitos (Oulaisten Huima) ja heti perään sunnuntaina 11.12. Oulun Yliopiston Urheiluseura. Molemmat ottelut alkavat Ilmajoki-hallilla klo 15.00.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus