II-JOUKKUEELLE YKSI PISTE YLISTAROSTA

ISB:n II-joukkue lähti lauantaina 3.12. Ylistaroon reilusti vajaamiehisenä kohtaamaan sarjan ehdotonta hallitsijaa Kotkia, sekä Närpiön Vikingsiä. Ensimmäiseen peliin jalkeille saatiin vai viisi kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Torjuntavastuu sysättiin Tomi Ruohoniemelle ja Jani Latvala sai paikan puolustajan tontilta.
Ensimmäistä kertaa II-joukkueen historiassa lähdettiin pelaamaan sumpputaktiikalla. Alku meni juuri niin kuin osattiin pelätäkin, eli Kotkien divarijyrät veivät peliä kuten halusivat. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli Kotkille 8-1. Paljon puhuttu maali Kotkia vastaan saatiin kuitenkin aikaan ja se oli pääasia. Toisessa erässä tulikin sitten jobin postia, kun ensimmäistä otteluaan tällä kaudella pelannut Peräseinäjoen paluumuuttaja Toni Liminka sai jollain ilveellä polven muljahtamaan pois paikoiltaan. Tästä eteenpäin jatkettiin siis ilman vaihtomiehiä. Tämä tuntui kuitenkin olevan ainakin loistovireessä olleen Hietalan mieleen.
Ihmeellisintä pelissä oli, että kaksi viimeistä erää menivät ISB II:n nimiin lukemin 8-9. Maaleja vain tippui koko ajan ja Kotkatkin olivat hieman ihmeissään. Valkun sumppu/vastahyökkäystaktiikka toimi ja erityisesti parivaljakko J.Ranto-M.Niemelä oli liekeissä. Rannon tehot pelissä 5+0 ja Niemelän 2+5.

Vikings-peliin miehistö hieman vaihtui. Rannon, Ruohoniemen ja Limingan poistuttua paikalle saapuivat J.Parvi ja jo aiemmin Ylistaroa hämmentämään tullut V.Ala-Nikkola. Myös Mannilan perhe J.Mannila & Tony Scäli saapuivat n. 4 minuuttia ennen ottelun alkua. Kahdella vaihtomiehellä lähdettiin pelaamaan ja vastustajalle tarjottiin edelleen sumppua. Pari maalia annettiin luonnollisesti etumatkaa ennen kuin ?ruvettihin kunnolla rykimähän?. Kuutisen minuuttia tarvittiin ja 0-2 ? tappioasema oli käännetty 3-2 ? johdoksi. Loppupeli oli vähämaalinen, eikä edes kolmannen erän lopun ylivoima tuonut ratkaisua vaan pisteet tasattiin lukemin 4-4. Tehopisteille pääsi jokainen kenttäpelaaja, mikä oli sinänsä positiivista. Jopa V.Ala-Nikkola käännähti kerran timosusimaisesti ja pisti pallon yläpömpeliin.

Päällimmäisenä mieleen turnauksesta jäi ekan pelin todella hyvät 2 viimeistä erää, M. Niemelän tehot 2+7 (!!!) ja joidenkin puimurikuskien pelikunto edellisillan viimeistelyiden Massey-Ferguson ?kokoontumispäivillä (Duunissa) hieman venyttyä aamun puolelle.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus