EDUSTUKSELLA KAKSI PELIÄ VIIKONLOPPUNA

ISB matkaa lauantaina Kälviälle, jossa Kokkolan Nibacos pelaa kotiottelunsa. Halli on suurelle osalle joukkueen pelaajista uusi tuttavuus, mutta osa joukkueesta on 3.divariturnauksessa aikanaan paikassa vieraillut. Ottelu on joukkueille kauden yhdeksäs peli, eli lauantain jälkeen nähdään sarjatilanne puolenvälin kääntöpaikalla. Nibacoksen otteet ovat olleet melko totuttuja; vähämaalisia otteluja ja etenkin päästettyjen maalien sarake on vuodesta toiseen pieni. Kahdeksassa ottelussa maalisuhde 59-40 on tuottanut 6 voittoa ja 2 tappiota. Kotisarake on täysin puhdas, sillä tappiot on koettu Lapualla ja Peräseinäjoella. Tasaisesta joukkueesta tehopisteitä ovat eniten haalineet vanha konkari Mika Palo (13+1=14) ja Tuomas Määttälä (4+9=13).

Sunnuntaina sarjan toisen puoliskon avaavassa kotiottelussa vastaan saapuu Team Merikotkat Vaasasta. Ennen kauden alkua kovasti hehkutettu sarjanousija on ehtinyt pelaamaan 7 ottelua, joista 3 on päättynyt vaasalaisten kannalta voitokkaasti. Sijalla 7 majaileva Kotkat on tehnyt 56 maalia ja päästänyt 59. Viime kaudet 1.divaria tehokkaasti tahkonnut Matias Österberg (12+7=19) on löytänyt ilmeisesti tutkaparin fyysisestä syöttökoneesta Teemu Talvitiestä (5+13=18). Kauden avausottelu Vaasassa oli ISB:ltä ehjä peli lukemien ollessa 4-8 ISB:lle.

ISB-Kotkat sunnuntaina 30.11. klo 15.00

ISB lähtee viikonlopun koitoksiin hieman vajaalla miehityksellä, mutta piiruakaan ei anneta periksi. Edessä on yksi kauden kovimmista viikonlopuista ja pelillisesti kovimmista haasteista, joten kuntopohjan täytyy kestää ja pelirohkeuden olla kovaa luokkaa. Mielenkiintoa otteluista ei varmasti puutu ja vääntöjä on luvassa jos jonkinlaisia.

Myös II-joukkue turnaa lauantaina Kurikassa, peli klo 12 (IU) ja 14 (SC Saragoza).
https://www.isb.fi//MiehetII/Ajankohtaista/uutinen/323