EDUSTUKSELLE LAUANTAINA VIERAITA VAASASTA

Pohjanmaan 2. divisioona alkaa runkosarjan osalta lähenemään loppuaan ja paikat divarikarsintojen osalta ovat vielä auki. Voittamalla kaikki kolme jäljellä olevaa otteluaan ISB on varmasti toinen niihin peleihin pääsevä joukkue. Ensimmäisenä tuohon tavoitteeseen vastalauseensa esittää PT-94 Vaasasta.

Syyskierroksella vastaava ottelu tarjosi maaleja vaasalaiskatsomolle koko rahan edestä. Tuolloin ISB määräsi ottelun tahdin aluksi, mutta päästi ensin kotijoukkueen kolmen maalin takaa tasoihin ja toisen erän aikana jo pahimmillaan saman verran edellekin. Kolmannen erän ryhtiliikkeen ansiosta pisteet kuitenkin lähtivät ilmajokisten matkaan lukemin 11–14. Samanlaista maalijuhlaa tuskin tullaan tällä kertaa näkemään, mutta vannomatta paras.
PT:n kausi on sujunut varsin mollivoittoisesti ja joukkue onkin tällä hetkellä sarjassa viimeisenä kahdella voitollaan. Näistä toinen on kuitenkin todella kovan luokan päänahka, kun SB Vaasan kakkosjoukkue joutui kotonaan toteamaan paikallisvastustajansa paremmakseen lukemin 6-8.
Kotijoukkue ISB lähtee otteluun alla maukas 5-6 voitto Nurmon Jymystä. Kun lisäksi samainen Jymy on aikalailla ainoa joukkue, joka Ilmajoki-hallista on muutamaan vuoteen sarjapisteitä mukanaan vienyt, niin itseluottamuksen luulisi olevan tasolla, missä paidan ylänapit ovat kadonneet. Muutamalla kevään pelin lopputuloksella toki saattaa olla toisenlaista vaikutusta kotijoukkueen pelaajiin, joten odotettavissa on vähemmän rintakarvoja ja enemmän kireitä kauluksia.

ISB – PT-94 lauantaina 15.2. klo 15.00