EDUSTUKSEN KAUSI KÄÄRITTIIN PAKETTIIN

ISB-Nibacos -ottelun lähtökohdat olivat selkeät, voitolla pleijereihin tappiolla kesälomalle!

1.erä

Ottelu lähti erittäin vauhdikkaasti liikkeelle. Ottelu soljuikin suhteellisen tasaisesti aina erän puoleenväliin saakka, kunnes vierasjoukkue rikkoi kuparisen. Tämän jälkeen erän loppu olikin kotijoukkueen kannalta katsottuna suoranainen farssi. 20 minuutin pelin jälkeen taululla tylyt lukemat 0-4!

2.erä

Jälleen erän alkuun tanssittiin tasaisissa merkeissä.Noin 8 minuutin pelin jälkeen kotijoukkue sai ylivoimamahdollisuuden, jonka se myös käytti hyväkseen. Kapteeni Eero Rahasto pamautti kauniin laukauksen riman kautta verkkoon. Tästä kotijoukkue saikin virtaa, mutta varsinaiset maalipaikat olivat tiukassa. Erän loppupuolella vieraat rokottivat lyhyessä ajassa kahdesti. Taululla tylyt 1-6 summerin soidessa.

3.erä

Kolmanteen erään mentäessä ISB hieman rukkasi ketjukoostumuksia. Tämäkään ei auttanut. Nibacos lisäsi kierroksia ja ISBn kesäloma alkoi näyttää vääjäämättömältä. Erän loppupuolella Arttu Rahko teki vielä kaksi osumaa, molemmat maalit syötti erittäin hyvän ottelun pelannut Aki Vainio-Hynnilä. Maalit olivat kuitenkin laiha lohtu, loppulukemat olivat 60 minuutin jälkeen olivat 3-10! Nibacos pelasi loistavan ottelun, näillä otteella he saavat pelailla vielä monta viikkoa. Tsemppiä Nibbareille pleijereihin ja mahdollisiin karsintoihin.

Kausi ISB:n osalta päättyi aivan liian varhain, mutta me tulemme taas! Kiitokset yhteistyökumppaneille ja yleisölle, oikein hyvää kevättä. Ensi kaudella taas uudet kujeet ja hulinaa!