EDUSTUS SUNNUNTAINA VAASAAN

Miesten 2. divisioona alkaa runkosarjan osalta vedellä viimeisiään. ISB:n osalta pelejä on jäljellä kolme. Omista ja muiden peleistä riippuen sarjasijoitus noiden pelien jälkeen voi olla mikä tahansa välillä 2-7. Kun neljä parasta pääsee lohkon sisäisiin palyoffeihin, niin loppukaudeksi onkin mukavasti panosta jokaisessa ottelussa.

SB Vaasa Young Boys aloitti kautensa räväkästi. Ensimmäisessä ottelussa tuli vielä niukasti takkiin Nurmon Jymyn vieraana, mutta seuraavassa kolmessa pelissä kaatuivat kärkijoukkueista Nibacos, SB Vaasa II ja TU. Viime otteluissa meno ei ole aivan samalle tasolle yltänyt, mutta alla on kuitenkin vieraspisteet SC Alajärveltä. Myös playoff-paikka olisi joukkueelle vielä realistisesti mahdollinen, mutta ykkösjoukkueen jo pelatessa divaria joukkue ei saa osallistua runkosarjan jälkeisiin peleihin.
Joukkueen sisäisen pörssin piikkipaikkaa pitää hallussaan Pekka Seppänen (17+14). Pisteen päässä takana vaanii Nico Karlström (13+17).

ISB:llä on edelleen teoriassa mahdollisuus nousta jopa kotietuun kiinni. Toki tuo vaatii jo muutakin kuin omien pelien voittamista, joten sarjataulukkoa lienee aiheellista katsella vasta runkosarjan päätyttyä. Varsinkin kun vastapainoksi pelit häviämällä on mahdollista päätyä sarjassa sijalle seitsemän ja aloittaa kesäloma kahden viikon päästä.
Edellisellä viikolla olleet flunssat ja loukkaantumiset on saatu osittain kuntoon ja matkaan päästäänkin täyden kolmen kentän voimin.
Joukkueen sisäisessä Eero Rahnasto (17+14) on hieman kerännyt kaulaa muihin. Kuuden pisteen päästa löytyy Teuvan kaksikko Joonas Sjöblom (18+7) ja Juha-Matti Kiviluoma (10+15). Koko sarjan syöttöpörssin voitosta taas käy tiukkaa kisaansa Jaakko Lehtolainen. 19 syöttöä oikeuttavat tuon tilaston kakkossijaan.

SB Vaasa YB – ISB sunnuntaina klo 12.30 Botnia-hallilla.