HIPALTA RYÖSTÖPISTEET

ISB jatkoi hyvin alkanutta 2.divaritaivaltaan Kannuksessa Himangan Pallon vieraana. Koskaan aiemmin ei ISB ole pisteitä palloon erikoisesti suhtautuvalta Kannuksen matolta hakenut, mutta sunnuntaina oli vihdoin sen aika. Ottelu päättyi vierailijoiden hyväksi 3-12 (1-3, 1-5, 1-4).

Ottelu eteni oikeastaan koko ajan saman kaavan mukaan. Molemmilla oli paikkansa, mutta ISB käytti ne huomattavasti paremmin hyödykseen. Oikeastaan ilman 3.erän maalipaikkojen tuhlailua lukemat olisivat voineet olla kotijoukkueen kannalta vieläkin murheellisemmat. ISB:n viisikkopuolustus piti tänään HiPa-pelaajat poissa parhailta maalintekopaikoilta. Ottelun avausmaalin takoi Janne Ojala Teemu Turusen syötöstä viiden minuutin kohdalla, mutta tähän kotijoukkue vastasi tasoituksella pari minuuttia myöhemmin. Erän loppupuolella osui ensin Eero Rahnasto ja sitten toisen ISB-ylivoiman lopussa Markku Neva-Keturi.

Toisen erän alussa ISB ratkaisi pelin kuuteen ja puoleen minuuttiin. Janne Ojala, Timo Fält, Rahnasto ja Neva-Keturi kasvattivat johdon jo 1-7:ään. ISB:llä oli varaa tuhlata jopa rankkari ja HiPan harvoissa paikoissa Jani Syysmäki oli todella mies paikallaan ISB:n maalin suulla. Erän loppupuolella molemmat osuivat kertaalleen, joten toiselle erätauolle mentiin lukemissa 2-8.

Kolmannessakin erässä ISB merkkautti 3 ensimmäistä osumaa, joista viimeiseen Jukka Kantoniemen tekemään maaliin syöttöpisteen saalisti pirteästi esiintynyt Tommi Lähdesmäki. Tämä oli nuorukaisen ensimmäinen 2.divaripiste. Pelimiesten kympille ei jäänyt tänään juuri panosta, siellä molemmat onnistuivat kerran, ja päätöslukemat 3-12 laukoi 4 maalin iltaa viettänyt Rahnasto.

HiPa ei antanut ISB:lle tänään odotetunlaista vastusta, saa nähdä miten kahdessa jäljellä olevassa kohtaamisessa käy. ISB:n kausi jatkuu sunnuntaina 10.10. kotiottelulla, kun klo 15.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu yksi sarjan paikallisvastustajiin lukeutuvista joukkueista, eli Nurmon Jymy. Sitä ennen Ilmajoki-hallilla saadaan nauttia myös kauniimman sukupuolen edustajien salibandysta, kun lauantaina 9.10. ISB:n naiset aloittavat kautensa kotiturnauksella. ISB:n pelit ovat klo 10 ja 19.

Pisteille HiPa-ottelussa:
Neva-Keturi 3+2, Rahnasto 4+0, Janne Ojala 2+0, Kantoniemi 1+1, Turunen ja Jarkko Ojala 0+2, Fält ja T.Hietikko 1+0 sekä Laitila, Kuusisto ja Lähdesmäki 0+1.

Pöytäkirja:
http://217.119.36.83/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=3110&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2011

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus