I AVOIN ISB:N HIIHTOMESTARUUS RATKAISTU

ISB:n lajivalikoima teki uuden aluevaltauksen beachvolleyn ja golfin (ja pokerin) rinnalle hiihtokisojen muodossa. Palonkylän pururadan laskevan auringon ilta tarjosi pikkupakkasessa huippuolosuhteet kisalle. Osanottajamäärä jäi valitettavan pieneksi, kun miesten joukkueista oli paikalle saapunut kokonaista 4 osanottajaa. Onneksi yksi heistä oli haalinut muutaman vahvistuksen vanhempiensa ja appiukkonsa muodossa.

Kilpailunjohtajana ja sihteerinä toimi itseoikeutetusti A. Pekkanen ja ajanottajana, ylituomarina, rajatuomarina, linjatuomarina, avustavana erotuomarina ja tuomarina puolestaan hääri T. Ania. Podiumille oli kovasti tunkua ja erityisesti pronssista käytiin sekuntipeliä, mutta M. Yli-Karjanmaan teknisesti huippuunsa hiottu sauvoittaluistelu lopun laskuosuuksilla ratkaisi pronssin kohtalon.

Matkana oli 3 kilometriä vapaalla tyylillä ja lähtö suoritettiin väliaikalähtönä puolen minuutin välein.

Tulokset:
1. Markku Neva-Keturi 8.55
2. Antti Nikkola 9.17 (ei se entinen joukkueenjohtaja Antti…)
3. Matti Yli-Karjanmaa 9.32
4. Janne Haapamäki 9.38
5. Olli Yli-Karjanmaa 10.06
6. Kari Haapamäki 13.10
7. ja naisten sarjan voitto Päivi Haapamäki 16.15.

Kilpailupaikalla kävi jo kova kuhina ensi talven mestaruuden kohtalosta ja mahdollinen kisojen paisuminen jopa puolella tämän vuoden koitoksista nähtiin järjestelytoimikunnalle haasteellisena tehtävänä. O. Yli-Karjanmaa ilmoittautui ainakin verbaaliikan tasolla ensi kauden mestaruustaistoihin, johon velipoika lähinnä huvittuneena hörötteli takavasemmalla. Tulevan kesän ISB 10-ottelua pohjustettiin myös, ennakkosuosikiksi nousi kovaa punttikuuria parhaillaan puskeva Eko Rahnasto, myös M. Toivion kokemus juoksuradoilta nähtiin etuna.