II-DIVISIOONA JATKUU VIIKONLOPPUNA

Happee-peli on taaksejäänyttä elämää, mutta toivottavasti vastaavanlaiset katsojaluvut eivät. Tulevana viikonloppuna on jälleen mahdollisuus nähdä huipputasokasta salibandya Ilmajoki-hallilla. Lauantaina klo 15.00 vieraaksi saapuu sarjaa maalieron turvin johtava Woodcutters Vaasasta (maaliero 32-18). Myös ISB on ottanut voiton kaikista kolmesta II-divisioonaottelustaan (28-19). Ainakin jommallekummalle on siis luvassa ensimmäinen pistemenetys.

Lauantain kotiottelusta on varmasti tulossa tiukka vääntö, sillä molemmat joukkueet edustavat II-divisioonan fyysistä osastoa. Woodcuttersin nimivahvasta joukkueesta on muutamalla pelaajalla, kuten Jarno Koivuniemellä ja Pekka Kontturilla, myös I-divisioonakokemusta.

Nähtäväksi jää, jatkuuko Loukasmäen maaliputki, jäätyykö Nikolai vieläkään ja onko kenties ISB:n konkariosastolta tulossa yllätyksiä, jopa uusvanha pelaaja kehiin kenties?? Joko ”kokemattomat” kuuluttajat M.Latvala&V.Ala-Nikkola uskaltavat kunnolla hehkuttaa?

Tule todistamaan II-divarin pohjois-lohkon kärkikamppailua ISB-Ilmajoki – Woodcutters lauantaina 29.10.2005 klo 15.00. Liput 2 €, alle 15v. ilman.

Sunnuntaina ISB matkaa Kokkolaan Kanuuna-hallin maailmanluokan salibandyareenalle. Vastassa myös sarjanousijan raskasta taakkaa kantava Redy. Ottelu Kokkolassa alkaa myös klo 15.00.

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus