II-JOUKKUEELLA KOTITURNAUS ! !

Miesten II-joukkue on tulilla kotiturnauksen merkeissä sunnuntaina 23.11. 4.divarikaravaanin pysähtyessä Ilmajoki-hallille. Päivän avausottelussa klo 11.00 ISB II kohtaa paikallisvastustaja Kurikan Ryhdin, eli sinisiä kipinöitä on ilmassa heti aamutuimaan. Valkun kaavailut juuri tähän otteluun koskivat tietenkin Hietalan laittamista luukulle, mutta lätkä vie miestä ja kauden avaus jää tekemättä vieläkin hänen osaltaan. Onneksi Ruoska hoitaa ruutunsa ja homma toimii.

Kenttäpelaajien osalta ISB II on lähdössä turnaukseen laajalla avorivillä, ja tarkoituksena onkin juosta kurikkalaisilta jalat alta ennen kuin rääppä on kunnolla silmistä pyyhitty. Viime kaudella ensimmäisessä ottelussa pisteet jaettiin sopuisasti 9-9, mutta toisessa ottelussa ISB sai pataan 1-7. Tämä on vielä muistissa ja revanssimieli onkin joukkueen piirissä talvisotahengen luokkaa. Kurikkalaiset ovat tosin vielä pisteittä, koska sekä heidän että Kauhajoen tuomittiin hävinneen pelinsä avausturnauksessa 0-5, luultavasti maksamattomien lisenssien vuoksi. Kostomieltä saattaa siis olla ilmassa sielläkin suunnalla.

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, on iltaottelussa klo 18.00 odotettavissa IV-divaritasolla tarkasteltuna suurehko yleisöryntäys, etenkin kun vastaan asettuu rakas ystävä ja vihollinen, taistelu- ja harjoituskaveri, lihaisa ja liikkuva Team Atria. Pasi Haara johdattaa aina yllätyksellisen legioonansa Ilmajoki-hallin parketille sarjakärjen paikalta, sillä kauden ensimmäisestä turnauksesta Atria kokosi täydet 4 pinnaa. ISB saakin olla tarkkana erityisesti nopeiden pakkien (lue: Mankun) nousujen kanssa ja Bassohan on aina ollut paha pideltävä maalin edessä. Tule siis todistamaan, kumpi syö illalla voiton makkaraa.

Klo 11 KuRy – ISB II
Klo 18 ISB II – Team Atria

4.divarin sarjataulukko:
http://www.salibandy.net/liitto/tilastosovellus/Tilastot/224/224.asp?alueid=9

 
Atria
Botnia-Korro Oy
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Fat Pipe
Intersport
Kellotukku Hautaniemi
Lähdesmäki
Lakeuden Etappi
Oma Säästöpankki
Solarsound
VV-Kuivaus