isänpäivänä 2 pistettä

II-divarin karavaani pysähtyi sunnuntaina kahdella paikkakunnalla, joista Ilmajoki oli toinen. SB Vaasan joukkuetta verotti isänpäivän riennot enemmän kuin kotijoukkuetta ja se näkyi lopputuloksessakin. Taululla nököttivät parin tunnin rehkimisen jälkeen lukemat 20-1 (5-1, 8-0, 7-0).

Avauserässä vaasalaiset sinnittelivät vielä jollain lailla mukana, kun Ville Loukasmäen ja Eero Rahnaston maalien jälkeen vieraat kavensivat Jani Blankenshipin toimesta. Tämän jälkeen ISB kuitenkin karkasi omille teilleen ja takoi maaleja surutta hieman tuhlaillenkin paikkoja. Totuuden nimissä on sanottava myös, että vieraillakin oli useita paikkoja maalien tekoon, mutta tuhrailu ja Timo Paakkisen hieno peli maalissa pitivät päästettyjen maalien sarakkeen noinkin mairittelevana.

Kovimmille tehoille nousi ykkösketjun hyökkäyskolmikko Loukasmäki (6+1), Jussi Ala-Nikkola (2+3) ja Teemu Turunen (0+4). Pisteille ISB:stä kipusi 12 eri miestä.

Nyt on sarjassa ISB:n kohdalla pieni pikkujoulutauko, koska seuraavat pelit ovat 3.12. (ISB-HiPa) ja 4.12. (SB Vaasa- ISB)

Pöytäkirja: http://sbl01.lahtis-enterprises.com/statistics/salibandy/rt_event_frame.php?GAMEID=15372&LANG=FI&TYPE=5&SEASON=2012

Aistimo Designilla piisaa maalikoosteessa kelailemista. Onneksi Timolla on upouudet VHS:t… http://www.youtube.com/watch?v=24BSR7yXhCI