KOTITURNAUKSESTA LUU KÄTEEN

ISB II isännöi 3. divarin turnausta lauantaina 12.11 kotoisessa Ilmajoki hallissa. Kotikentän parketin piti olla vahvuus, mutta peli ei kulkenut kummassakaan pelissä toivotulla tavalla. Varsinkin ensimmäinen peli kovakuntoista PB Teamia vastaan oli oppitunti salibandyn pelaamisesta ISB II:n miehille. PB Team oli kaatunut historiassa Ilmajoki hallissa tiukalla mies vartioinnilla ja sitä lähdettiin yrittämään myös tällä kertaa. Toisin kuitenkin kävi, kun Vaasalaiset suorastaan jyräsivät Ilmajoen miehet maan rakoon jo ensimmäisistä vaihdoista lähtien. Taktiikan vaihdos ja Jukin hyvät otteet maalilla, (todellakin hyvät; riippumatta lopputuloksesta Juho oli ISB:n paras pelaaja tässä pelissä) pelastivat Ilmajokiset ennenaikaiselta pelin loppumiselta. ISB:n ainokaisen teki Toivio toisen erän lopulla ja peli päättyi PB Teamin vakuuttavaan 9-1 voittoon. Ilman sarvia ja hampaita hävisimme todella hyvälle porukalle! Kuriositeettina mainittakoon, että Vaasalaisten nro 81 teki turnauksessa tehot 4+6!

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui jo edellisessä Laihian turnauksessa voiton ISB:stä ottanut Woodcutters II. Allekirjoittanut ei ollut pelissä mukana, joten tämä mennään pöytäkirjasta ja kuulopuheista. Revanssin haku ei ole alkanut mitenkään mairittelevasti, kun Woodis on mennyt 2-0 johtoon reilussa 8 minuutissa. Tämän jälkeen itse herra Toivio on siirtänyt pallon verkkoon jäätävän rankkarin jälkeen. Ymmärtääkseni myös vastustajan maali-livahti on toiminut tilanteessa esimerkillisesti! Suorituksesta kuitenkin puukko Toiviolle! Erä kuitenkin Woodikselle 3-1. Toisessa erässä ISB on kirinyt jo 4-4 tasoihin Jukan, Jounin ja Rikun maaleilla. Heti tasoituksen jälkeen Woodis on kuitenkin kuitannut tilanteeksi 5-4! Kolmannessa erässä maaleista on vastannut ainostaan vastustaja, joten peli Woodikselle 7-4! Tätä peliä sävyttivät kuulemma lukuisat henkilökohtaiset virheet, joten kuukauden treenitauko tekee varmaan hyvää sekä yksilöille että koko joukkueelle! Seuraavan kerran sotisovat puetaan päälle Joulun kynnyksellä Kokkolassa. Sisupuukot menevät aneemisen kotiturnauksen osalta:

2 puukkoa Toivio, maali molemmissa peleissä.

1 puukko Juho Rinta, pelasi niin hyvin kuin vain tälläisen lammaslauman takana voi pelata

Pisteille Ilmajoella:

Juha Toivio 2+0, Jouni Lampinen 1+1, Jukka Mäenpää ja Riku Heikonen 1+0, Petri Kivimäki, Mikko Ala-Huikku sekä Mikä Yrjänäinen 0+1