ISB aloittanut kauden voitokkaasti

Miesten edustusjoukkue on aloittanut sarjakauden Pohjanmaan alueen II divisioonassa kahdella kotivoitolla. Sarja-avauksessa Ilmajoki hallilla isännät ottivat niskalenkin vastustajasta vasta ottelun kolmannessa erässä ja jättivät lopulta Kokkolasta matkanneen vierasjoukkueen nuolemaan näppejään, kun tulostaululla välkkyi loppulukemat 7-5. Kauden toisessa ottelussa ISB pelasi ensimmäistä ottelua tasaisemmin kaikki kolme erää ja kirjasi jännittävien vaiheiden jälkeen voiton lukemin 8-7 Seinäjoelta Ilmajoelle uiskennelleista Valaista.

Joukkueen pääkäskijä Jani Toivonen ei ole ollut, kun osittain tyytyväinen edustusjoukkueen otteisiin ja parempaa on varmasti luvassa, kun kausi lähtee kunnolla liikkeelle. Seuraavan kerran tähän on mahdollisuus jo tulevana viikonloppuna, kun edustusjoukkue pelaa tupla viikonlopun, kun lauantaina se kohtaa vieraspelissä SPV II Seinäjoella ja heti perään sunnuntaina joukkue matkaa Ylivieskaan Suomen cup peliin. Seuraava kotiottelu on vuorossa 7.10, kun SB Vaasa II saapuu Ilmajoelle.Kahden ensimmäisen kotipelin anti joukkueelle on vaikeuksista huolimatta ollut positiivinen.

Voittojen lisäksi joukkuetta lämmittää erityisesti hyvin paikalle löytäneet katsojat, joista erityismaininnan ansaitsee joka pelissä kasvava ja äänekäs yläparven faniosasto. Katsojia ollut paikalla ensimmäisessä pelissä 155 ja toisessa 164. Kauden nälkäisimmät pelaajat tähän saakka ovat olleet sarja-avauksessa neljä kertaa osunut Jesse Pelto-Piri ja toisessa ottelussa kaksi osumaa herkutellut Oskari Ankkuri.