ISB KOHTAA LOSB:N TAISTELUSSA DIVARIPAIKASTA

Ilmajoen Kisailijoiden salibandy aloittaa lauantaina 24.3. klo 15.00 taistelun 1.divisioonan paikasta ”Heads-up” – tilanteessa Lohjan Salibandya vastaan. Ottelupari ratkotaan paras kolmesta -systeemillä, eli jommankumman voitettua 2 ottelua on selvillä jatkaako LoSB divarissa vai nouseeko sinne ISB. Lohjalaisilla on kotietu, mutta heidän hallitilanteensa vuoksi ensimmäinen osaottelu pelataan poikkeuksellisesti Ilmajoella. Seuraava ottelu pelataan lauantaina 30.3. Lohjan Tennarissa ja mahdollinen kolmas peli heti perään sunnuntaina 1.4. samassa paikassa.

LoSB sijoittui 1.divisioonan itälohkossa 8.sijalle.
http://www.salibandyliiga.fi/default.asp?sivu=3&kieli=246
Kokemusta joukkueesta ei ISB:llä ole, mutta osa pelaajista on keväällä 2004 pelannut 1.divisioonan karsintasarjassa Lohjalla Team Atrian paidassa. Tällöin kumpikaan ei noussut divariin ja kyseisen ottelun voitti Atria lukemin 8-7.

Kotijoukkueen pitkä kausi (tähän mennessä liiton alaista 32 ottelua!) näkyy jo pieninä kolhuina, mutta tässä vaiheessa laitetaan kaikki likoon, sillä peliminuutteja ei montaa enää tähän kauteen mahdu. Lauantaina on siis luvassa viimeinen kotiottelu tälle kaudelle ja joukkueen harras toive onkin, että viime peleissä hallissa vallinnut loistava tunnelma jatkuisikin vielä tämän pelin verran. Tervetuloa siis paikan päälle Ilmajoki-hallille kannustamaan ISB voittoon otteluparin avausottelussa! Ottelu alkaa totutusti klo 15.00.

LoSB:n sivuilla kerrotaan näin:
http://www.lohjansalibandy.fi/uutiset.html?242

Salibandy.netissä asiaa valaistaan seuraavasti:
http://www.salibandyliiga.fi/ajankohtaista.asp?kieli=246&id=3111&alue=3